Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 11:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do osmnácté minuty vsítili hosté tři branky a bylo po zápase


Branky


0

Hosté si do Zbytin přivezli dobrou formu a domácím vzali naději během úvodní dvacetiminutovky. Zbytinští propadli jak v obraně, tak ve hře dopředu a tak to hosté měli vcelku snadné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za osmnáct minut tři zásahy hostů a bylo po zápase

Domácí chtěli konečně po dlouhé době zabrat a získat body. Jenže Hoštický celek si k Blanici přivezl pohodu a hlavně střeleckou chuť. Tu již ve třetí minutě ukázal kapitán Miroslav Mráz a vsítil první gól. Tím se hosté nastartovali a když v páté minutě Vladimír Pešl přidal druhý gól, byl to pro domácí šok, ze kterého se nedostali až do konce utkání. První střelu vyslali domácí až po čtvrthodině hry, ale to bylo na dlouho vše. V osmnácté minutě ukončuje veškeré naděje Zbytinských Zdeněk Mráz třetím zásahem hostí a bylo prakticky hotovo. Domácí tým se nezmohl téměř k ničemu. Po této brance na dlouho fotbal ustal a hra spadla do průměru. Hosté kontrolovali hru, byli hodně na míči, ale domácí konečně hráli zodpovědně dozadu. Ve 44. minutě hosté opět střílí branku Michalem Procházkou a do kabin jdou v klidu.

Ve druhém poločase hosté kontrolovali hru přidali gól, ale domácí alespoň korigovali

Druhý poločas se hrál podle Hoštických not. Po patnácti minutách této části se prosadili i domácí a Štěpán Novák vsítil branku. Jenže hosté krátce na to kontrolovali svou pátou brankou bylo jasné, kdo pod Svatou Magdalénou bude vládnout. Hoštický tým je zkušený a zápas již nepustil. Zbytinský se ještě dobrali ke korekci druhou brankou Vojtěchem Šnajdrem, ale to bylo vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Tuka Luděk, vedoucí: Dnes to byla čtvrthodina hrůzy a potom jsme již nic nestihli. Hoštice byly dnes těžkým a lepším soupeřem. My pokračujeme ve slabších výkonech. Věřím, že do konce sezóny se vrátíme k aktivní hře a ještě nějaké body získáme.




Sestavy


TJ Zbytiny
L. Václavík [-] (19. P. Mikula [-] ) - A. Lohynský [-] , O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] - Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] - P. Lebeda [-] - K. Mlynár [-] , J. Čutka [-] , T. Čutka [-] , L. Tuka [-] (83. J. Sedlák [-] )

FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - J. Hodina [-] , P. Pahorecký [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Mráz [-] , V. Pešl [-] (60. M. Vašura [-] ) , M. Procházka [-] , A. Hříbal [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 86. A. Hříbal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - VÉBER Jan (N), VINCÍK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.