Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté hrají na jaře velmi dobře a domácí Hraničáři se o tom naplno přesvědčili


0

V Borových Ladách se letos dějí věci, ale Lheničtí si zde poradili a dali domácím fotbalovou lekci, kterou navázali na svou kanonádu z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned po výkopu Růžičkou a to vše dalo utkání ráz

Branka domácí zaskočila natolik, že hosté si na hřišti hned vedle Teplé Vltavy dělali, co chtěli. Lheničtí hrají na jaře ve velké pohodě a tentokrát to odnesli domácí. Hosté byli lepší ve všech fotbalových činnostech a Hraničáře nepustili k ničemu. Do poločasu se trefili peckáři čtyřikrát a bylo rozhodnuto.

Druhé dějství bylo stejné prvního a tak se čekalo, kde se skóre zastaví

Ve velké pohodě hrající hosté si na hřišti dělali co chtěli a byla to hra kočky s myší. Borovoladští se dostali v závěru soutěže do hlubokého útlumu, kdy se jim nedaří. Pro ně bude konec sezóny vysvobozením, i když se snaží, nemohou najít klid a pohodu. Hraničáři se pokoušeli alespoň o jednu branku, jenže hosté byli proti. Udržují si tak vynikající jarní fazónu a pomalu kráčí pro nejlepší místo v tabulce historie rezervy hrající ve Ktiši.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - J. Hušek [-] (46. J. Fleischmann [-] ) , M. Roučka [-] , R. Hušek [-] , T. Silovský [-] (64. J. Ondřich [-] ) , M. Smatana [-] , V. Kočí [-] , D. Mikuláš [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , M. Vokurka [-] (65. P. Hušek [-] )

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - P. Prenner st. [-] , P. Prenner [-] , J. Růžička [-] , P. Starý [-] , R. Houška [-] , L. Burda [-] (46. P. Pořádek [-] ) , J. Exner [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , J. Mrkvička [-]

ŽK: 30. M. Smatana , 64. A. Nahodil , 88. D. Mikuláš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.