J. Mráz 23. (p.)
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Nebahovech sehrál volarský Tatran nejlepší utkání na jaře


Branky


23. J. Mráz (p.) - 79. M. Sedlák
0

Na Nebahovském vrchu se hrálo zajímavé utkání. Domácí byli v roli favorita, ale hosté se probudili a sehráli nejlepší jarní zápas a vzali domácím dva body. Dělba bodů je spravedlivá pro oba, kdy zejména v prvním poločase diktovali tempo hry domácí, v druhém zase hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se hodně zezadu, přes střed a hosté se snahou přes křídla s nebezpečným centrem před branku. Domácí v této části hry po jednom z výpadů šli do vedení

První poločas toho moc nenabídl. Byť domácí celek byl favoritem, Volarští se ukázali v dobrém fotbalovém světle. Hrálo se z obran, kdy domácí středem a hosté přes obě křídla s náběhem Martina či Michala Sedlákových na střed k zakončení. Jenže oni ani střelec jara Wagner nebyli úspěšní. Nebahovští měli mírnou převahu, kterou zhodnotili, když ve 23. minutě vyrobili zadáci Volar faul v pokutovém území a Jiří Mráz proměnil nařízený pokutový kop. Volarští však nepropadli panice a vyrovnali hru a pomalu měli navrch. Poločas domácí udrželi a tak šli s větším klidem do kabin na přestávku.

Druhé dějství bylo hodně vyrovnané. Domácí se nemohli dostat do tempa a Volarští přitvrdili

Nebahovští i v druhé části chtěli začít převahou, ale hosté se předvedli jako výborný tým, který konečně zabral. Volarští pomalu srovnali krok a byli nebezpeční v přechodové části. Konečně hráli svou hru a jen škoda, že letos bylo těch špatných utkání víc. Tatran byl hodně na míči a zejména Lukáš Iliev z pozice stopera perfektně rozdával míče a byl nebezpečný ze standardek a rohových kopů. Jenže Nebahovští byli v obraně perfektní a co prošlo chytil opět výborný Medřický. Jak se blížil závěr, tak oba týmy ztrácely na údernosti, ale hosté se stále snažili získat alespoň bod. To se nakonec povedlo, když si na své střelecké časy vzpomněl Martin Sedlák a vyrovnal. Byla to odměna za velmi dobrý výkon Volarských, kteří jsou za nerozhodný výsledek rádi.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Michal Kalík, hráč: "Dnes to byl bojovný a dobrý výkon. Konečně jsme hráli to, co jsme si řekli a výsledek se dostavil. Byl to dobrý týmový výkon na který bychom měli navázat."



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - R. Černý [-] , J. Štrobl [-] , V. Valouch [-] , D. Rosa [-] , D. Nový [-] , R. Cinádr [-] (66. J. Mikeš [-] ) , J. Mráz [-] , K. Starý [-] , J. Homolka [-] (38. L. Cinádr [-] ) , M. Rosa [-]

TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - L. Hybner [-] , V. Wagner [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

ŽK: 22. M. Sedlák , 61. M. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - BARTÁK Tomáš (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.