Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I když se Husinečtí v posledních zápasech trápili, tak na rezervě Tatranu Volary si spravil domácí tým chuť


0

Vše začalo v 11. minutě a do pauzy padlo šest přesných zásahů a v Husinci bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest zásahů událo směr i sílu vítěze

Domácí po sérii špatných výsledků chtěli najít konečně klid. To se jim povedlo bez výhrady a volarské rezervě nedali domácí střelci šanci. Hosté po prvním vítězství z minulého kola věřili, že by v Husinci mohli uspět, ale vše bylo jinak. Domácím se utkání povedlo, když prvních deset minut bylo kontrolních a poté vše začalo. Do poločasu nastříleli šest gólů a zápas byl rozhodnut.

Druhé dějství se dohrálo s povinnosti a hosté si odvezli další velký debakl

Druhé dějství se hrálo opět jen na jednu branku a domácí spustili nevídanou kanonádu, ve které se blýskl Emerich Rauscher čtyřmi zásahy. Jde o další zápas přeboru, kdy si pokládáme otázku, zda taková utkání mají smysl. Volarská rezerva ve druhém poločase jako by nebyla a tak domácí si s chutí vyzkoušeli mnoho herních variant, které nestihnou ani na tréninku.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, hráč: Co k tomu říct. Jen tolik, že jsme věřili v to, že Husinec se trápí až moc. Vystřízlivěli jsme rychle. Už aby byl konec sezóny.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - J. Havlíček [-] (46. J. Ťápal [-] ) , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , E. Rauscher [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Pešek [-] , L. Novotný [-] , J. Maroušek [-] (55. M. Předota [-] ) , R. Kneifl [-] , M. Vazur [-]

TJ Tatran Volary B
J. Šturma [-] - M. Laci [-] , V. Tůma [-] , M. Muzika [-] , P. Zelenka [-] , D. Kučera [-] , L. Svintek [-] , K. Neumann [-] , E. Hána [-] , D. Žárovský [-] , P. Trančík [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), ŠTANGRET Igor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.