M. Mráz 9. (p.)
J. Hodina 59.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas s dělbou bodů na konci se odehrál pod Boubínem v Šumavských Hošticích.


Branky


9. M. Mráz (p.) , 59. J. Hodina - 24. R. Šebánek , 72. V. Zimmermann
0

Šumavské Hoštice hrají letos jak na vlně a se Zdíkovskými brali bod. Hosté dvakrát prohrávali a vždy dotáhli. Herně byli fotbalovější Zdíkovští, ale měli smůlu v koncovce. Na konec za bod jsou oba rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení po přísně nařízené penaltě. do poločasu hosté vyrovnali a zmačkli domácí, jenže bez gólového efektu.

V prvním dějství se hrálo opatrně s cílem neudělat chybu. Hosté po jednom ze zákroků, faulovali v pokutovém území a byla s toho dost přísná penalta. Domácí ji proměnili a hosté na chvíli vypadli z role. Hrál se dál průměrný fotbal, kdy Zdíkovští pomalu přebírali iniciativu a to se vyplatilo. Nátlakovou hrou náhravkami přes celou plochu s rychlým přechodem tady opět platilo a vyneslo to Šebánkem vyrovnání. Poločas tedy skončil smírně.

V této části hry byl soupeř ze Zdíkova jasně lepší, ale domácí šli paradoxně do vedení, které hosté dokázali jen srovnat.

V druhém poločase byli hosté lepší, vynutili si tlak, ale paradoxně to byl domácí tým, který z jednoho rychlého protiútoku šel do vedení. Po této brance se Zdíkovští rychle srovnali, získali velkou převahu, ale v koncovce to vázlo. Byl to typický zápas, kdy se honí soupeř ze všech stran, ale jakási křeč vše brzdí. Domácí byli nebezpeční v brejcích a udržovali Zdíkovské zadní řady v trvalém napětí. Byl to boj ze strany domácích, se soupeřem, který měl mnoho šancí, ale domácí svatyně byla zakletá. Na konec se hosté dočkali a Zimmermannem vyrovnali. Byl to spravedlivý výsledek jejich převahy. Konec zápasu již nic zajímavého nenabídnul a tak se utkání skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový Sokol Zdíkov: Byl to zajímavý zápas, ve kterém šli domácí po přísné penaltě do vedení. My jsme se rychle otřepali a vyrovnali. V druhém poločase to byl z naší strany velký tlak, ale domácí byli nebezpeční v brejcích a po jednom takovém protiútoku nás překvapili po druhé. Kluci, se ale hecli a zmáčkli Hoštické na jejich půlce, ale branka jako by pro nás byla zakletá. Na konec jsme vyrovnali a tak to bylo dobré v závěru jsme ještě nějaké šance měli, ale ta koncovka. Za celkový výkon by jsme si zasloužili tři body, ale s toho jak se zápas vyvíjel, kdy domácí nám ukázali, že jsou na nás připravení a drželi nás docela dobře je bod z venku dobrý. Klukům musím poděkovat jak zápas odmakali a, že do toho dali všechno, hold jen smůla v koncovce nás dnes zradila.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - V. Pešl [-] , M. Vašura [-] (46. M. Klimek [-] ) , A. Hříbal [-] , S. Petryna [-] - J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Mráz [-] - Z. Mráz [-] , M. Vincík [-] , J. Hodina [-] (64. M. Hrabák [-] ) -

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - V. Švarc [-] , P. Lampa [-] , O. Kroupa [-] , Š. Kurej [-] - J. Voldřich [-] (88. J. Zeman [-] ) , R. Šebánek [-] , V. Zimmermann [-] - Z. Kluibr [-] (64. K. Nový [-] ) , A. Gašpar [-] (46. L. Lebeda [-] ) , P. Holzknecht [-]

ŽK: 38. O. Kroupa , 62. J. Voldřich .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Heinzl Václav - VINCÍK Josef (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.