1:2
(0:1)
14. J. Vlček
70. R. Doubek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 11:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytiny doma umí, přesvědčil se o tom i druhý tým tabulky z Vitějovic


Branky


50. P. Lebeda - 14. J. Vlček , 70. R. Doubek (p.)
0

Zbytinský celek sehrál s favoritem rovnocennou partii, a hosty zle trápil celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas a hosté dlouho byli v úzkých

Zbytiny doma umí a přesvědčily o tom i druhý celek tabulky. Od začátku se hrálo důsledně od adu a obrany byly lepší útoků. Hosté sice byli lepší na míči, ale domácí nasazením a bojovným výkonem odolávali  a jak mohli, ohrozili Královského v brance Vitějovic. Hrál se oboustranně zajímavý fotbal mnoha kontaktů, ale s minimem střelby a tak poločas mnoho nenabídnul.

Hosté přece jen zvýšili úsilí a po zásluze vyhráli

I druhý poločas se hrál podle stejných not.  Hosté měli mírně navrch a vsítili i branky. To bylo pro vývoj zápasu rozhodující a poněvadž i Zbytinští se dostali k brance, skončilo to tak jedna  ku dvěma pro Vitějovické, kteří tak stále drží druhou pozici. V druhé fázi se hrál solidní fotbal, který v závěru gradoval a moc se líbil.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Vojtěch Tuka trenér: Dnes jsme hráli se silným soupeřem vyrovnaný zápas. Škoda, že jsme neudrželi remízu, ale za výkon dnes klukům patří dík.

TJ Vitějovice
Jiří Doubek vedoucí: Dnes to byl velký boj se šťastnou výhrou pro nás. Domácí odehráli skvělé utkání a celou dobu nám dýchali na záda. Za dnešní body jsme rádi a domácí chválím za otevřený boj.



Sestavy


TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - J. Véber [-] , K. Mlynár [-] , O. Parus [-] , A. Lohynský [-] - Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] , K. Hettner [-] - P. Lebeda [-] , T. Čutka [-] - L. Václavík [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Vlček [-] , M. Raušer [-] , J. Vlasák [-] , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

ŽK: 73. Š. Novák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ZLOCH František - JOZA František (N), KLEIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.