Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavé utkání pod Chalupskou slatí přineslo pěkný zápas s velmi zajímavou remízou


Branky


0

V centru Šumavy se hrál pěkný zápas. Domácí se konečně sešli v plné síle a poněvadž i hosté byli kompletní, hrálo se oboustranně solidně.

Borovoladští se chtěli konečně prosadit a dostat se trochu do lepší pozice. Hosté ukázali svou sílu, hlavně v druhém poločase. První dějství patřilo dobře hrajícím domácím, kteří po zásluze vedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi těžký zápas pro oba soupeře. Volarští i domácí měli co napravovat a lépe to v úvodu vycházelo domácím. Borovoladští získali dvoubrankové vedení, ale neudrželi jej

Od úvodních minut to byl domácí tým, který opanoval hřiště vedle toku Teplé Vltavy. Hosté jsou v nepohodě a to ukazovali od začátku utkání, ale postupně se dali dohromady. Borovka tlačila a již v sedmé minutě šla Janem Ondřichem do vedení. Hosty to ale nesrazilo a stále hráli svou hru. Jenže domácí tým využil znalost svého hřiště a první půlhodinka patřila jim. Získali převahu, ale v koncovce to nešlo. V osmnácté minutě své úsilí korunovali druhou brankou, kterou vsítil Jan Zbořil a vypadalo to pro ně velmi dobře.

   Volarští však jsou zkušený tým a pomalu se dostávali do hry. O tom, že hosté umí v koncovce své šance proměnit, se domácí přesvědčili ve 22. minutě, kdy hosté snížili Wagnerem, který je jejich obávaný střelec. Volarští srovnali hru a vytvářeli si šance. Tlak však nepřišel, neboť Borovoladští hráli zezadu velmi dobře a též je podpořil gólman Jan Miko.

Na přestávku tak šli domácí s jednou brankou navrch.

Ve druhém poločase pokračoval taktický boj, ve kterém se nejdříve prosadili domácí, ale hosté jejich vedení smazali a v závěru urvali bod

Tým z horního toku teplé Vltavy byl od úvodních minut této části lepší na míči a hlavně mu vyšel začátek, kdy z prvního útoku v této fázi vsítil Zbořil svou druhou branku. Domácí se uklidnili, ale hosté se s tím nechtěli smířit. Hrál se velmi pěkný zápas, který přinesl nejen boj, ale i branky. Volarští svou snahu korunovali v 58. minutě velmi dobře hrajícím Lukášem Ilievem. Branka Volarské nastartovala k velkému úsilí o obrat v zápase. Celek z Borových Lad však měl svůj fotbalový den a tak se hrálo nahoru dolů se snahou o rychlé zakončení. V 75. minutě kompletuje Jan Zbořil svůj hattrick a vypadalo to, že body zůstanou doma. Volarští ale tentokráte hráli velmi dobře a zejména se probudil jejich superstřelec Martin Sedlák, který se předvedl v 79. minutě, kdy snížil na rozdíl branky a dvě minuty před koncem utkání předvedl, jak je silný v koncovce, a vystřelil hostům alespoň bod.

    Oba týmy je nutno pochválit za velmi pěkný fotbal a remíza, i když trochu divoká, je pro oba spravedlivým vyjádřením.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Jan Miko, golman: Dnes to bylo solidní utkání. Po minulých kolech, kdy nás tížila zranění i nemoci, jsme byli kompletní a se silným soupeřem hráli výborný zápas. Věděli jsme, že hosté letos nejsou v takové pohodě, jak je u nich zvykem, a chtěli jsme bodovat. Máme bod a asi to odpovídá průběhu utkání.

TJ Tatran Volary
Martin Sedlák, střelec dvou branek: My jsme už konečně chtěli zabrat a to se povedlo. Dnes to byl bojovný výkon a já musím kluky pochválit. Bylo to zajímavé utkání, kdy jsme domácí celý zápas doháněli a nakonec to vyšlo. Bod je asi spravedlivý a pro mne byl důležitý dnešní dobrý výkon týmu.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - J. Petráň [-] , D. Mikuláš [-] - A. Nahodil [-] , J. Kočí [-] - M. Smatana [-] , J. Zbořil [-] , T. Silovský [-] , J. Ondřich [-] , M. Vokurka [-] - V. Kočí [-]

TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , M. Sedlák [-] , M. Pospíšil [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , S. Mach [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-] , V. Wagner [-]

ŽK: 24. M. Vokurka , 38. J. Petráň , 44. A. Nahodil - 35. M. Kalík , 65. F. Podracký . ČK: 71. A. Nahodil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.