Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po pátku třináctého si volarská rezerva odvezla sobotní Dubskou velmi hořkou třináctku


Branky


0

Osmička Volarských si dojela pro další nášup, tentokrát k Dubskému rybníku, kde jim místní rybáři vylovili třináct čudliček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek za poločas a bylo po všem

Hostům hrály v sobotu oba týmy a tak se to muselo projevit. Zatímco áčko jelo v jedenácti, rezerva s osmi statečnými jela do Dubu. Dohromady devatenáct hráčů, kteří by mohli vytvořit jeden celek. Jenže ve Volarech je kvůi několika nekomptentním lidem stav ponoru a rozdmýcháné vášně se musí projevit. Bohužel z toho netěží fotbal. Ten se stává vě městě ostudným, nezajímavým a posmívaným sportem pro všechny.

    Pro Dub tak byl tento zápas jednoduchou záležitostí a já si říkám, zda to ještě má smysl, neboť není kolo, aby zde bylo psáno, že Volarští přijeli o osmi hráčích.  Od sedmé do 45.minuty padlo osm branek a bylo hotovo. Poločasová přestávka přinesla jen to, že hosté to šli dohrát.

   

Ve druhém dějství si domácí pěti góly vylepšili skóre

Druhý poločas se hrál z povinnosti. Dubští hodně polevili a vyzkoušeli si hodně herních variant. Zápas se dohrál v pohodě a trocha májové vláhy hráčům pokropila lehce propocené dresy.

  Branky padaly sice až po patnácti minutách této fáze hry, ale i tak to byl dobře organizovaný trénink. V Dubu tedy po Borových Ladách vypráskali dvouciferně dalšího soupeře a to celek zpod Bobíku - volarskou rezervu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák, kapitán: Dnes to bylo jako před dvěma týdny, kdy přijela Borovka. Soupeř s malým počtem hráčů a tak to pro nás bylo jednoduché. My si zvedli sebevědomí a hlavně v pohodě zastříleli.

TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, hráč Tatranu: Co dodat. Je to o tom, zda takový fotbal má smysl. Tohle, ale již není o mně, ale o těch, co dnes fotbal ve Volarech řídí.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - V. Peterka [-] , T. Novák [-] , J. Uher [-] , R. Bartůněk [-] , P. Kovář [-] , M. Zámečník [-] , M. Pravda [-] , K. Novák [-] , D. Bartizal [-] , L. Friš [-]

TJ Tatran Volary B
J. Šturma [-] - E. Hána [-] , F. Muzika [-] , M. Muzika [-] , L. Svintek [-] , P. Zelenka [-] , P. Trančík [-] , K. Neumann [-]

ŽK: 7. M. Zámečník , 50. J. Uher , 57. T. Novák - 50. P. Zelenka .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: PÁNEK Milan - BARCAL Milan (N), HUMPOLÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.