0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vitějovicích se hrál vynikající nadprůměrný zápas


Branky


0

Domácí bez své opory Václava Ludačky ztratili jakoby odvahu a hosté toho využili. Byl to na OP kvalitní zápas s vysokými parametry. Pod Osulí se Vitějovičtí se Zdíkovem představili jako výborní fotbalisti a ukázali pěkné návštěvě nadprůměrný fotbal. Hosté byli lepší na míči a po celý zápas si udržovali mírnou převahu, kterou ve druhém poločase stupňovali. Bylo vidět, že se potkali výborní soupeři se snahou hrát fotbal a to se vyplatilo.  Byl to výborný zápas, kterému pomohl svým nenápadným výkonem hlavní rozhodčí Miroslav Harvalík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili své mírné převahy zejména v brejkových situací. Po jedné z nich šli taky do vedení.

Od úvodních minut se hrálo zodpovědně zezadu a do útoku se moc netlačili ani jedni. Oba celky se pomalu dostávaly do tempa, kdy domácí kombinací a hosté rychlou efektivní nahrávkou za obranu. Vitějovičtí byli první, kdo ohrozili Švarce v brance hostí, ale ten ukázal své kvality. Radek Doubek, Michal Trojan, či Penzenstadler vyhořeli. Hostující zahrozili svou zbraní - rychlou průnikovou nahrávkou. Nejdříve neuspěl Šebánek, po něm Silvestr Švarc a když tyto dva průniky domácí jako by nevzali vážně, přišel trest. Na polovině hřiště rozehrál Kurej na Voldřicha, který českou uličkou poslal dopředu opět Šebánka a ten se již nemýlil. Zdíkovští šli do vedení a domácí museli dotahovat. Zápas nabíral na tempu. Vitějovičtí nadále kombinací středem se snažila o zteč, ale to většinou končilo na obraně Zdíkovských, či to chytil Švarc. Ke škodě Vitějovických byla i marná snaha o individuální průniky přes dva či tři protihráče, kudy cesta nevedla. Domácí opticky srovnali krok, ale herně to byl Zdíkov, který byl efektivní co se týče střelby, ale v koncovce již ne. Hrál se výborný fotbal a divák se bavil. Poločas plynul velmi rychle a tak se šlo na přestávku s jednobrankovým mankem na kontě domácích.

V druhém poločase pokračoval tempo fotbal, kdy hosté byli důraznější v koncovce. Vitějovičtí hrály velmi dobře, ale zraněný Ludačka chyběl až moc.

Parádní fotbal pokračoval i po změně stran a všichni se bavili. Vitějovičtí zpřesnili kombinaci, začali hrát přes křídla s centrem na první či zadní tyč a hrozili. Zdíkovská obrana byla pevná a hlavně v brance byl vynikající Švarc, který se ukázal jako nejlepší golman přeboru. Tato jistota znamenala pro Zdíkovské jasný pokyn pokračovat v nátlakové hře, krátkou rozehrávkou, narážečkou a do brejku a to vycházelo. První dvacetiminutovka této části hry nabídla výborný boj, kdy domácí se snažili všemi fotbalovými prostředky o zteč. Radek Doubek, Trojan, Talafous a další neproměnili své šance a domácím to v koncovce nelepilo. Zdíkovští drželi víc míč na svých kopačkách a hlavně perfektně o sobě věděli. Zápas gradoval a hosté udeřili po druhé a opět z brejku tentokráte to byl Josef Voldřich, který dostal výbornou nahrávku a podél vybíhajícího golmana Fučíka vsítil druhý gól. Hosté byli na koni, a výborný zápas pokračoval. Když v 69. minutě opět z brejku dal pojistku na výkon hostí Šebánek svým druhým gólem, bylo rozhodnuto. Domácí nesložili zbraně. Změnili trochu rozestavení a zkoušeli to rychlým přechodem, jenže hosté se představili jako perfektně organizovaný tým a když se již dostali Vitějovičtí před branku hostí, tak tam vládl vynikající Švarc. Zápas se chýlil ke konci. Hlavní rozhodčí Miroslav Harvalík, který zápas zvládnul výborně, nastavil dvě minuty, ale ani toto nastavení již nic nezměnilo.

     Já musím vyzdvihnout výkon hlavního arbitra. Šlágr kola zvládnul na jedničku, byl neviditelný a utkání velmi pomohl tím, že hru nechal plynout a tím i on má podíl na tom, že se pod Osulí hrál vynikající zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
Jaroslav Mareš, trenér: První poločas byli hosté lepší na míči, ale my jsme neproměnili dobré šance. Po třech varování jsme se nepoučili a Zdíkov svůj brejk proměnil, to hodně ovlivnilo vývoj. V druhém poločase se hrálo dál kvalitní utkání, kdy my jsme se nemohli dostat do kombinace. I když jsme víc drželi míč, tak hosté hráli dobře v obraně a perfektně jim zachytal gólman. My jsme nezachytili jejich perfektní kolmice a oni tak přidali další branky. Byl to výborný zápas a dík klukům, že to odmakali, i když to nevyšlo.

TJ Sokol Zdíkov
pan Vácha, trenér: Když hrajeme s kvalitním soupeřem, jako byly dnes Vitějovice, je to pro nás vždy dobré. Hraje se fotbal z obou stran a to nám vyhovuje. Domácí jsou silní a my to věděli a tomu jsme podřídili taktiku. Byl to vynikající zápas, ve kterém rozhodla naše rychlost a dobré zakončení. Hráli jsme zodpovědně odzadu a hlavně velmi dobře chytal Švarc. Herně jsme byli více na míči, ale domácí nás dobře zdvojovali. Vyšly nám brejky, ale i herně to bylo výborné. Dnes se tady hrál výborný fotbal a mně těší, že i v okresním přeboru se hrál výborný zápas, který se lidem musel líbit.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - K. Talafous [-] , M. Raušer [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] , M. Mráz [-] , D. Trojan [-] , J. Vlček [-] , M. Trojan [-] , R. Doubek [-] (70. L. Královský [-] ) , J. Doubek [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - P. Holzknecht [-] , M. Vondráček [-] , V. Zimmermann [-] , Z. Kluibr [-] (55. K. Nový [-] ) , J. Voldřich [-] (75. M. Ferko [-] ) , R. Šebánek [-] , S. Schvarz [-] (70. L. Lebeda [-] ) , Š. Kurej [-] , P. Lampa [-] , V. Švarc [-]

ŽK: 61. M. Raušer - 28. V. Švarc , 55. S. Schvarz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KLEIN Jaroslav (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.