Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:30

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli s defenzivní taktikou, která jim vydržela jen poločas. Lheničtí se v nedělním pěkném odpoledni rozstříleli v druhé části hry, kdy pěti zásahy rozhodli.


Branky


44. J. Mrkvička , 46. J. Mrkvička (p.) , 49. J. Mrkvička , 52. J. Prenner , 65. R. Sura , 68. P. Lukšovský , 70. L. Burda , 71. J. Prenner - 27. M. Szabo , 73. R. Gašpar , 75. P. Krnák (p.)
0

Ve Lhenicích se hrálo zajímavé utkání, ve kterém Vltavičtí vydrželi celý první poločas. V druhé části to byl ze strany domácích stupňující se výkon s efektní střelbou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavičtí s domácími sehráli výborný poločas,ale pokutový kop v závěru poločasu pro domácí s následným gólem do šatny je hodně srazil.

Vlatvičtí přijeli do Lhenic s defenzivní taktikou se snahou o brejky. To vycházelo dlouho a tak byla domácí obrana v permanenci. Kontaktní fotbal přinesl hodně soubojů a zajímavou situaci od jedenácté minuty, kdy po dvou žlutých během minuty byl vyloučen hostující Jan Szabo.

  Hosté i v deseti odehráli výborný poločas a dokonce šli ve 27. minutě Martinem Szabem do vedení. To jim vydrželo téměř celý poločas. Jenže v závěru této části hry vzal zodpovědnost na sebe domácí Jaroslav Mrkvička, který nejdříve vyrovnal ve 44. minutě a z následné akce hostující obrana nezvládla jeho průnik, který zastavila faulem. Pokutový kop potom sám Mrkvička proměnil, to byl pro hosty velký šok a prakticky rozhodl zápas.

V druhé části bylo na hřišti jen mužstvo domácích. Ti po velkém náporu nakonec dohráli exhibičně a porazili hosty rozdílem pěti branek.

Ve 49. minutě zkompletoval J. Mrkvička hatrik a defenitivně srazil hosty fotbalově dolů. Lheničtí od této chvíle převzali otěže hry na své kopačky a hostům nastříleli další čtyři branky. Vltavické šlechtí, že jak měli příležitost k ohrožení tak ji podnikli a v závěru, kdy domácí polevili upravili skóre. Na malém hřišti se hrál zajímavý zápas, kdy domácí ukázali svou sílu a pokračují v jarní pohodě.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Pavel Prenner, trenér: První poločas byl hrozný. Hosté, kteří jej téměř celý odehráli v deseti, nás zlobili a po zásluze vedli. My se těžko probírali a ještě, že Jarda Mrkvička měl svůj den. V druhém poločase po třetí brance to byla již jen otázka skóre.

TJ Vltava Horní Vltavice
Martin Szabo, hráč: Dnes jsme hráli dobrý zápas jen do poloviny. Brzy jsme měli vyloučeného a to se těžce hraje. I když jsme šli do vedení a vypadalo to nadějně. Domácí nás však zatlačili a hlavně měli Mrkvičku, který rozhodl zápas hlavně třetí brankou. Od tohoto okamžiku nás Lheničtí sevřeli a a přidali další góly.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - P. Šíma [-] , P. Starý [-] (46. S. Bečvář [-] ) , P. Lukšovský [-] (71. P. Prenner [-] ) , R. Houška [-] (46. P. Sládek [-] ) , L. Burda [-] , J. Exner [-] , J. Gregora [-] , J. Prenner [-] , R. Sura [-] , J. Mrkvička [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - M. Martan [-] , L. Psotka [-] (52. P. Vacík [-] ) , Z. Hődl [-] , J. Dolník [-] , J. Bihari [-] , P. Krnák [-] , M. Szabo [-] , R. Gašpar [-] , J. Szabo [-] , D. Halabrín [-]

ŽK: 11. P. Lukšovský , 30. J. Mrkvička , 60. J. Exner , 66. P. Sládek - 10. J. Szabo , 60. M. Szabo , 72. P. Krnák , 75. Z. Hődl . ČK: 11. J. Szabo .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - LITVAN Jiří (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.