0:2
(0:1)
35. V. Rosa
75. V. Rosa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebahovy jsou na jaře v pohodě a po dvou zásazích Václava Rosy si odvezly tři body


Branky


35. V. Rosa , 75. V. Rosa
0

Celek Dubu dokáže zaskočit nejen sám sebe, ale též nejednoho favorita. Tentokrát se představil jako houževnatý sok... V Dubu se hrál zajímavý zápas. Hosté ukázali svou sílu a  Václav Rosa, který se v každém poločase jednou prosadil rozhodl o zisku tří bodů pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se vyrovnané utkání, kdy domácí měli mírně navrch a hosté výborného Medřického v brance

Nebahovští nepřijeli do Dubu bránit a ukázali domácím, že to nebude jednoduché.

Hosté na jaře hrají dobře a přesvědčili o tom i hochy od známého Dubského rybníka. Dubští hráli zodpovědně v obraně a jejich výpady po krajích s nahrávkou do středu a do chumlu ve vápně bylo stavem nebezpečím pro hosty.  Nebahovští Václav Rosa, Cinádr ani Radek Černý se neprosadili a poněvadž ani domácí hráči Milan Pravda a Dominik Bartizal se neprosadili, když  Medřický spolu s obranou je k ničemu nepustili, byl stav stále 0:0. Ve 35. minutě ale našel Cinádr Václava Rosu a hosté vedli. Do konce poločasu bylo na každé straně ještě po jedné nebezpečné šanci a to bylo v prvním dějství vše.

Druhý poločas to bylo jak přes kopírák. Vyrovnaný zápas, kvalitní gólmani a jedna trefa Václava Rosy v každém dějství. To byl klíč k úspěchu pro zisk bodů hostí.

Druhé dějství pokračovalo v duchu prvního.

 Vyrovnaný zápas se snahou Dubských o vyrovnání to byl téměř celý druhý poločas.  Mírnou převahu měl celek však tým Nebahov. I zde to byl půlhodiny velmi vyrovnaný boj, který rozhodl v 75, minutě Václav Rosa. Druhá branka znamenala pro hosty klid a prakticky rozhodla o dalším vývoji utkání. Dubští se nevzdali, ale gólman Medřický tentokrát měl jednak perfektně postavenou obranu a svými zákroky potom přiváděl domácí k šílenství. V Dubu se pod Hradem Helfenburg hrál o sobotním odpoledni velmi pěkný zápas, ve kterém Nebahovský celek ukázal svou pohodu a odváží si tři body. Hosté se touto výhrou přiblížili třetímu Husinci na rozdíl bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák, kapitán: Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém měli hosté v každém poločase jeden zásah do černého a tím si odváží tři body. Já musím pochválit svého soka a kolegu v brance hostí, který nám dnes nedal šanci a perfektně hostům vychytal body.

FK BI STAV Nebahovy
Libor Nechoďdomů, vedoucí hostí: V Dubu je to vždy těžké. Domácí jsou velmi silní a za dnešní zisk tří bodů jsem rád. Kluci podali zodpovědný výkon, který korunoval perfektně v brance Honza Medřický a hlavně Václav Rosa ukázal, že v koncovce je vynikající.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - M. Zámečník [-] , V. Soumar [-] (80. R. Bartůněk [-] ) , J. Podzimek [-] (77. P. Kovář [-] ) , M. Pravda [-] , K. Novák [-] , A. Choďjuš [-] , D. Bartizal [-] , A. Dejmek [-] , L. Friš [-] (87. J. Uher [-] ) , L. Humpolák [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - M. Rosa [-] (75. R. Medřický [-] ) , R. Černý [-] (85. L. Cinádr [-] ) , P. Pešek [-] , V. Rosa [-] , F. Špán [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , K. Starý [-] , D. Nový [-]

ŽK: 6. M. Pravda - 38. V. Rosa , 60. D. Nový .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - BÁRTA Pavel (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.