0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec si v Borových Ladách spravil chuť a našel snad i lepší formu. Po nevýrazných výkonech si zastřílel a hlavně předvedl dobrý fotbal


Branky


9. R. Kneifl , 23. M. Předota , 37. M. Předota , 75. P. Socha (p.)
0

Husinečtí se v posledních zápasech potkávali s nevýraznou formou a tak to chtěli prolomit. V centrální Šumavě jim to vyšlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas vsítili hosté tři branky a rozhodli.

Hosté přijeli se snahou zlepšit své současné výkony a to jim vyšlo. Již v 9. minutě šli do vedení Kneiflem. Do poločasu přidal další dvě branky Michal Předota a bylo rozhodnuto. Husinečtí hráli kompaktně, měli převahu a nepustili domácí téměř k ničemu. V podstatě tak hosté rozhodli zápas a konečně se jim vydařilo to, co jim dlouho nešlo.

V druhém dějství si Husinečtí nenechali nic vzít a nepřipustili ani drama. Domácí se zlepšili, ale na dobře hrající hosty to nestačilo.

Druhý poločas se domácí přecE jen dostali do hry, ale na dobře hrající hosty to nestačilo. Hráči od Blanice šli za svým cílem a nedali domácím nic. Hoši od Chalupské slatě se sice dostali několikrát na dostřel branky, ale nic s toho nebylo. Husinečtí přidali Pavlem Sochou čtvrtý gól a tak rozholi o tom, že body u Studené Vltavy nezůstanou.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Jan Miko, vedoucí: Dnes jsme narazili na silného soupeře. My jsme věděli, že hráčům Husince to moc nevyšlo v posledních zápasech, ale u nás to byl silný tým ve všech řadách, my na něj nestačili. Blahopřeji k vítězství a nás čeká těžká práce.

TJ Slavoj Husinec
Pavel Zelený, hrající asistent: Sem do centra Šumavy zrovna rádi nejezdíme. Domácí jsou zde silní a mnohokrát nás potrápili. Naštěstí dnes byl náš den a my konečně po nepovedených zápasech zabrali. Byl to dobrý výkon ve všech řadách a za tři body jsme rádi.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - J. Petráň [-] - M. Roučka [-] , J. Zbořil [-] , J. Kočí [-] , J. Ondřich [-] , A. Žižka [-] (46. J. Fleischmann [-] ) , M. Smatana [-] , D. Mikuláš [-] , A. Nahodil [-] (89. J. Miko [-] ) , M. Vokurka [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Wágner [-] - E. Rauscher [-] , I. Štangret [-] , J. Pešek [-] - M. Předota [-] , R. Kneifl [-] - L. Novotný [-] , J. Maroušek [-] , P. Zelený [-] (48. P. Socha [-] ) , P. Kůs [-]

ŽK: 74. D. Mikuláš , 80. M. Vokurka , 88. A. Nahodil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MIKO Ladislav (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.