Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takový výsledek je možný snad jen v hokeji, kdy hraje silný s celkem z rozvojové země, ale v kopané leda v přípravce


Branky


9. P. Pešek , 17. M. Rosa , 18. R. Černý , 23. F. Špán , 38. P. Pešek , 39. M. Rosa , 42. V. Rosa , 51. V. Rosa , 54. V. Valouch , 60. V. Rosa , 62. S. Sitter , 65. R. Medřický , 70. R. Cinádr , 73. R. Cinádr , 75. V. Valouch , 80. V. Rosa
0

Zápas v Nebahovech s devítkou volarských soupeřů byl výsledkovým i herním propadákem hostí. Volarští znovu ukázali, že dva týmy v jedné soutěži jsou zbytečné a otázkou zůstává, zda takové zápasy mají smysl. Domácí poslali na hřiště sestavu, ve které šetřili opory, ale i tak to dopadlo pro Volary historicky nejvyšší prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí v prvním dějství a bylo hotovo

Tatran Volary se potýká se sestavením týmu zápas co zápas a tentokrát to padlo na rezervu v boji s Nebahovskými. Devět hráčů se hned od začátku snažilo, ale marně. Nebahovští jsou letos velmi silný tým a hosty nešetřili. Do poločasu se trefili sedmkrát a bylo rozhodnuto.

Druhý poločas ctí hosty, že jej dohráli, i když bylo jasné, jak to musí dopadnout.

V druhé části branky přibývaly a rozhodčí i funkcionáři měli práci, aby to počítali správně. Druhý poločas to bylo lidově řečeno vraždění neviňátek z mytologické pověsti. Volarští ač rezignovali dohráli utkání se ctí, ale až moc to bolelo. Domácí přidali dalších devět branek a tak pobavili diváky hrou i výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
Libor Nechoďdomů, vedoucí: Dnes to byl zápas, který se musel odehrát. V poločase bylo rozhodnuto a bylo i po zápase. Tak velkým rozdílem si vítězství v Nebahovech v dospělé soutěži nepamatuji. Hosty chválím za to, že neukončili utkání předčasně.

TJ Tatran Volary B
Dušan Tomaščík, předseda klubu: Jeli jsme v devíti a to je špatné. Nyní se tím nebudu víc zabývat. Dohrajeme letošní sezónu a potom uvidíme. Dnes to byl výprask, jaký si nepamatuji, a je to asi výsledek současné podoby.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
T. Starý [-] - R. Černý [-] , M. Rosa [-] (45. R. Medřický [-] ) , V. Rosa [-] , R. Cinádr [-] , J. Štrobl [-] (45. L. Cinádr [-] ) , D. Rosa [-] , D. Nový [-] (46. V. Valouch [-] ) , P. Pešek [-] , F. Špán [-] , J. Mráz [-] (46. S. Sitter [-] )

TJ Tatran Volary B
J. Šturma [-] - P. Trančík [-] , F. Muzika [-] , L. Svintek [-] , D. Žárovský [-] , D. Kučera [-] , K. Neumann [-] , M. Muzika [-] , P. Zelenka [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ČMIEL Jiří (N), HOLUB Dobroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.