J. Mráz 45.
1:1
(1:0)
60. M. Kolafa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola přinesl velmi pěkný fotbal. Zápas dvou rozdílných poločasů se líbil a snese příměr nadprůměrný


Branky


45. J. Mráz - 60. M. Kolafa (p.)
0

Ve šlágru kola se čekal velký boj a to se potvrdilo. První část patřila domácím, druhá hostím od Blanice a hlavně se hrál zápas nad průměrem okresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebahovští zaskočili hosty perfektní obranou, kdy zejména udrželi Davida Lachkoviče a Miroslavu Kolafu na dostřel své branky a sami šli do vedení

Od úvodních minut se hrál zajímavý zápas, který snesl příměr šlágr kola.

  Byla to šachová partie, ve které si domácí hlídali Davida Lachkoviče, mozek hry hostí, a střelce Miroslava Kolafu. Tato taktika jim vydržela téměř celé utkání a tím hodně otupili ostří kopaček hostí. Záblatští se snažili překonat obranu domácích po křídlech s centry do pokutového území, ale tam vše odvraceli bratří Rosové s Cinádrem a gólmanem Medřickým. Nebahovští hrozili středem, s rychlou rozehrou na obě křífdla, ale i hostující obrana byla pevná. Hrál se zápas ve výborném tempu a první dějství rozhodl v závěrečné minutě Jiří Mráz, který poslal domácí do vedení.

Branka do šatny hosty nepoložila, ale nastartovala k ještě vyšším obrátkám

Nebahovský celek je ale zkušený tým, kde jeho harcovníci mají mnohé odehráno a drželi Záblatské na dostřel od branky. Hrálo se velmi pěkné utkání, kdy se tempo zvyšovalo a musel se líbit. Záblatský celek získal mírnou územní převahu, ale ne a ne se prosadit střelecky. Přes křídla, středem ani střelbou ze všech pozci to nešlo. V šedesáté minutě ale ukázal Miroslav Kolafa jak málo mu stačí a vyrovnal. Byl to gól typu a la Lafata, kdy si střelec přesně našel své místo v pokutovém území a nedal Medřickému šanci. Utkání nabralo ráz a hráči obou celků se snažili strhnout vítězství na svou stranu. Divácky atraktivní utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů a zápas se musel líbit.



Ohlasy k zápasu


FK BI STAV Nebahovy
Libor Nechoďdomů, funkcionář Nebahov: Byl to velmi pěkný zápas. My jsme chtěli uspět, ale věděli jsme jak jsou hosté silní a tak jsme hráli od zadu zodpovědně. Branka v závěru poločasu nás potěšila, ale hosté v druhém ukázali svou sílu a tak remíza je dnes spravedlivá.




Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - P. Pešek [-] , K. Starý [-] , J. Mráz [-] , D. Rosa [-] , J. Štrobl [-] (88. J. Mikeš [-] ) - R. Černý [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] - S. Sitter [-] (46. D. Nový [-] ) , M. Rosa [-] (87. R. Medřický [-] )

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] (65. M. Janošťák [-] ) , V. Sova [-] - D. Lachkovič [-] , V. Rosenbaum [-] (56. A. Černý [-] ) , J. Hálek [-] , V. Janoušek [-] - J. Klabouch [-] (72. P. Halounek [-] ) , M. Kolafa [-]

ŽK: 60. M. Rosa , 90. V. Valouch - 45. J. Lukeš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - CINÁDR Jiří (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.