Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli zdecimováni zraněnými, nemocemi a zaměstnáním hráčů jen v osmi hráčích a tak ráz utkání byl dán předem.


0

Sympatické na Borovoladských je, že odehráli celý zápas se ctí. Hraničáři i když se uzavřeli na své polovině, nedokázali čelit domácí útočné hrozbě a odjeli se sedmičkou branek na konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas bylo rozhodnuto. Domácí se čtyřikrát trefili do černého a tak ráz zápasu byl dán

Dubský celek se od úvodu dostal na koně, když osmička bránících hráčů byla překonána již ve třetí minutě. Celek domácích v této části nastřílel ještě tři branky a tak se šlo do kabin pro ně v pohodě. Hostující tým se snažil, ale torzo hráčů na vše nestačilo a kdyby domácí střelci neměli vychýlenou mušku mohlo být hůř.

Druhý poločas ctí hosty, že jej dohráli

Dubský tým hodně polevil a v této části byla jen otázka kolik branek ještě vsítí. Do konce utkání to byli jen tři, ale hodně toho spálili a též hostující Háša dost pochytal. Byla to fáze utkání, která se dohrála s povinnosti a hostům patří díky i uznání, že odehráli celých devadesát minut.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák, trenér: Dnes nám to hosté moc usnadnili, když jich přijelo jen osm. My jsme tři body získali jednoznačně, ale hodnotit vlastně není co. Jen hostům díky, že u nás odehráli celé utkání.

TJ Hraničář Borová Lada
Jan Miko, vedoucí týmu: Zranění, nemoci, zaměstnání to jsou důvody proč jsme přijeli v osmi. Zápas jsme odehráli jak to jen šlo a hlavně jsme nic nevymýšleli. Po prohraném poločase nám bylo všelijak, ale jednoznačně jsme si již před zápasem řekli, že odehrajeme celých devadesát minut.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - L. Friš [-] , A. Choďjuš [-] , M. Zámečník [-] , A. Dejmek [-] (79. M. Troller [-] ) , P. Kovář [-] (46. R. Bartůněk [-] ) , V. Soumar [-] , T. Novák [-] , M. Pravda [-] (46. J. Uher [-] ) , K. Novák [-] , D. Bartizal [-]

TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - P. Hušek [-] , J. Hušek [-] , A. Nahodil [-] , M. Smatana [-] , V. Kočí [-] , J. Zbořil [-] , J. Fleischmann [-]

ŽK: 54. D. Bartizal , 60. K. Novák , 65. A. Choďjuš - 84. J. Zbořil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - PROŠEK Vladimír (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.