Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští se na vítězství natrápili


Branky


0

Ač výsledek je jednoznačný, hosté vydrželi na volarském letišti se silami celý poločas a vše rozhodl hattrick Wágnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté celý poločas hráli zodpovědně, ale trefa Pospíšila uklidnila domácí.

Ve Volarech je velké hřiště, které má nyní nespočetně hrbů a hrbolů a tak o plynulosti nahrávek nemůže být řeč. Volarští, kteří se celou sezónu trápí, měli do utkání dobrý vstup, ale hosté hráli velmi dobře v obraně a dařilo se jim nabourávat rozehrávku soupeře již v zárodku. Domácí s Wimberským v brance a perfektním dirigentem na stoperu Lukášem Ilievem nenechali Hornovltavické vyniknout a několik jejich šancí odvrátili. Hrál se průměrný zápas za velkého chladu, kdy poločas ozdobil přesnou trefou Michal Pospíšil a ve 30. minutě šli domácí zaslouženě do vedení. Do konce první části se již nic podstatného nestalo a tak se šlo do kabin.

V druhém dějství se individuálně, střelecky i herně prosadil Vít Wágner.

Druhý poločas byl přeci jen ze strany domácích lepší. Na volarském letišti hostům rychle docházely síly a domácí se začali rychle prosazovat. Výsledek se dostavil po deseti minutách a během 50. a 60. minuty přidal právě Wágner dvě branky. Domácí se uklidnili a bylo jen otázkou zda dokáží své skóre navyšovat. V 76. minutě Milan Peter přidal další branku a vše ukončil Wágner v 86. minutě svým třetím gólem v zápase. Domácí získali povinné body, i když se celý první poločas trápili. Pozitivní pro domácí je, že zápas od zápasu se lepší Wágner a rovněž hra za druhý poločas snese dobré hodnocení. Negativní je, že i v solidním utkání se nechal za surovou hru vyloučit domácí Martin Podracký.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Vladimír Švarc funkcionář domácích: Dnes to bylo hlavně o druhém poločase. Zde jsme konečně ukázali, že fotbal hrát umíme a je jen škoda, že kluci nedali branek víc. Musím pochválit hosty, kteří hráli bez bázně a místy předváděli velmi pěkný fotbal a je vidět, že jejich výsledky zejména doma nejsou náhodné.

TJ Vltava Horní Vltavice
Martin Szabo, kapitán hostí: Ve Volarech je to pro nás vždy těžké, velké hřiště na které jsou domácí zvyklí nám dělá problémy. Myslím si, že jsme zde ale odehráli solidní zápas, i když jsme vysoko prohráli.



Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - L. Hybner [-] , S. Mach [-] , M. Sedlák [-] , V. Wagner [-] , M. Peter [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , M. Pospíšil [-] , L. Iliev [-] , P. Sedlák [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - P. Vacík [-] (68. m. Frček [-] ) , D. Halabrín [-] , L. Psotka [-] , N. Vardanjan [-] , M. Szabo [-] , M. Martan [-] , R. Gašpar [-] , J. Bihari [-] , Z. Hődl [-] , J. Szabo [-]

ŽK: 26. Z. Hődl , 64. J. Bihari . ČK: 72. M. Podracký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKŠÍK Vilem (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.