Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:30

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatští v druhém zápase po sobě vyprovodili soupeře, který přijel ostudně v osmi hráčích


Branky


0

U Blanice se hrál souboj kočky s myší, když hosté přijeli s osmi hráči a za poločas bylo jasné, že domácím fanouškům bude oběd chutnat. Volarská rezerva byla místy až nedůstojným soupeřem a kdyby domácí proměnili vše, co měli, byl z toho debakl roku. Probudil se i střelec Miroslav Kolafa a hned z toho jsou čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek za poločas a probuzení střelce Miroslava Kolafy.

Co dodat k tomuto zápasu, kdy domácí neměli žádnou práci s volarskou rezervou, která přijela jen v osmi hráčích. Zde se ukázalo, jak je rezervní tým Volar zbytečným týmem nejen v soutěži. Zatímco první tým hostí odjel v sobotu s jedenáctkou, tak rezerva s osmičkou hráčů jela do Záblatí. Za dva dny s devatenáctkou hráčů se to hrát nedá. Domácí si tak vyzkoušeli všechny možné herní varianty a osm branek za poločas je jen milosrdný výsledek.

V druhém dějství Záblatští hosty šetřili a vsítili o pololovinu míň branek než v prvním dějství a stále jsou favoritem číslo jedna na postup do B. třídy.

V této části utkání domácí polevili a již v tréninkovém tempu si vyzkoušeli mnoho herních variant. Zápas se podařil Miroslavu Kolafovi, který konečně obul střelecké kopačky. Je spíš otázkou, zda má pro Volarské smysl držet dva špatné týmy a nevytvořit jeden schopný. Záblatí s Vitějovicemi mají po víkendu plný počet bodů a poněvadž Husinečtí podlehli ve Zdíkově, zužuje se boj o postup již na dva týmy.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, hráč TN Volary: Není co dodat, jedeme v osmi a hrajeme s největším favoritem soutěže, tak je vše dáno. Dnes není co hodnotit a díky domácím, že nás v druhé části šetřili.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - F. Kolda [-] (46. M. Sova [-] ) , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-] - T. Had [-] , J. Hálek [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] (70. J. Kvasnička [-] ) , V. Janoušek [-] (46. P. Halounek [-] ) - J. Klabouch [-] (82. V. Lukesch [-] ) , M. Kolafa [-] (83. J. Kolafa [-] )

TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - M. Muzika [-] , E. Hána [-] , P. Zvonek [-] , V. Sivák [-] , P. Trančík [-] , F. Muzika [-] , K. Neumann [-]

ŽK: 5. K. Neumann . ČK: 60. K. Neumann .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KOLAFA Jan (N), WIMBERSKÝ Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.