0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté chtěli odčinit nezdar se Zbytinami a to se jim povedlo


Branky


0

Bylo vidět, že oba celky nejsou ve své kůži  po výsledcích minulého kola. Nebahovští projevili víc zkušenosti a vezou si domů tři vydřené body. Zápas průměrné úrovně se hrál nedaleko Chalupské slatě. Domácí hostům dlouho vzdorovali a když to vypadalo ne nerozhodný poločas, Nebahovští udeřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebahovští měli územní převahu, ale domácí hráli velmi dobře a téměř celou polovinu je drželi na dostřel. Jenže hosté jsou zkušený tým a z první vážné akce šli do vedení.

Borovoladští jsou doma velmi nebezpeční a hosté to věděli. Po prohře se Zbytinami se chtěli rehabilitovat, ale moc jim to nešlo. Jako by na celek z druhého konce okresu padla deka a bylo vidět, jak se trápí. Hraničáři po minulém výprasku dali zejména v první polovině na debakl ze Záblatí zapomenout a s favoritem hráli velmi vyrovnaný zápas. Od úvodních minut se Borovoladští do soupeře zakousli, ale hosté byli v obraně důslední a nepustili zejména Tran Van Triera s Roučkou před svou branku. Hostující hráči jsou zkušení, vyrovnali hru a hrozili před brankou domácích zejména trojicí Rosů, která měla chuť. Poločas se schyloval k nerozhodnému stavu, když z ničeho nic hosté zakombinovali a Jiří Mráz je poslal do vedení.

V druhé části Nebahovští byli víc ve hře a snažící se domácí k ničemu nepustili.

Druhý poločas se hrál v podobné režii prvního. Borovoladští se snažili dobývat branku soupeře, ale ti v obraně hráli zodpovědně a moc toho Hraničářům nedovolili. Hrál se průměrný zápas, kdy na obou týmech byl vidět neúspěch minulého kola a domácím branka ze závěru první části vzala vítr z plachet.

  Byl to v sobotním podvečeru zápas, který nabídl víc boj se šťastným koncem pro hosty. Nebahovští totiž i v tomto dějství dali tentokrát Valouchem branku a šli do dvoubrankového náskoku. To domácí složilo a již se nezmohli na žádnou odpověď. Borovoladským nepomohla ani pětiminutová přesilovka v závěru, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Václav Rosa. Nebahovští si tak z Borových Lad vezou tři perně vydřené body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Josef Brabec , vedoucí domácích: My jsme chtěli odčinit vysokou prohru ze Záblatí. Hráli jsme dobře, ale Nebahovy potvrdili svou zkušenost v koncovce a zaslouženě vyhrály.

FK BI STAV Nebahovy
Libor Nechoďdomů, vedoucí hostí: Pro nás to byl těžký zápas. Po minulém kole, kdy nás zaskočili Zbytiny, jsme to nechtěli opakovat . Domácí byli těžký soupeř a za dnešní body jsme moc rádi.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - M. Roučka [-] , V. Tran [-] , V. Kočí [-] , J. Miko [-] , R. Hušek [-] , M. Smatana [-] , D. Mikuláš [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , M. Vokurka [-] (82. J. Fleischmann [-] )

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - R. Černý [-] (74. D. Nový [-] ) , P. Pešek [-] , V. Rosa [-] , P. Rosa [-] (46. R. Cinádr [-] ) , V. Valouch [-] , S. Sitter [-] , J. Mráz [-] , D. Rosa [-] , M. Rosa [-] (70. R. Medřický [-] ) , F. Špán [-]

ŽK: 25. V. Rosa . ČK: 85. V. Rosa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - KUDÝN Robert (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.