2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy se velmi dobře znají a na Hoštickém návrší se zrodila spravedlivá remíza.


Branky


0

Souboj tradičních rivalů přinesl spravedlivou dělbu bodů, ze které se víc radují hosté. Volarští konečně po dvou zápasech zabrali a získali alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal opatrně a na rychlý gól hostí domácí rychle odpověděli. Byl to vyrovnaný zápas od začátku, kde ani jeden tým se dopředu moc nehrnul

Tatran Volary odjížděl do Šumavských Hoštic s cílem konečně zabrat. Mužstvo od začátku jara se potácí v nevyrovnaných výkonech a to chtěl konečně zlomit. Domácí hrají v pohodě a doma body neodevzdávají. Taktika tím byla jasná. Zodpovědně z obrany se snahou o rychlý brejk. Hoštičtí hráli nebezpečně z křídelních prostorů, odkud hrozili nebezpečnými centry do šestnáctky hostí. Zde ale vládne Lukáš Iliev a ten spolu s Michalem Kalíkem a kapitánem Machem moc míčů k Tomanovi nepropustil.

  Volarští mají v poslední době dobré starty do utkání a to předvedli i v Hošticích a šli Michalem Sedlákem v 12. minutě do vedení. Domácí se ale nepoložili a do pěti minut Tomáš Topka vyrovnal. Po té se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách.  Zápas spíš vyhovoval Volarským, kteří se drželi vzadu a využíval brejky s nahrávkou za obranu na Michala Sedláka či Milana Petera, ale oba zmínění hráči končili buď na Tůmovi nebo na domácím Kadlecovi v brance.

V druhém poločase pokračoval taktický boj s rychlou reakcí hostí na vedoucí branku domácích

Hrálo se stejně podle obranných not a diváci se nudili. Hoštický celek stále hrozil z křídelních prostorů, získal územní převahu, ale hosté hráli vzadu velmi dobře. Když k tomu přičteme, že domácím se v koncovce nedařilo a Volarským hrála dozadu solidně i záloha, byl zápas stále vyrovnaný. Tak jak to průběh asi nalajnoval, tak se i stalo. Volarští v 77. minutě vyrobili chybu v obraně a domácí Zdeněk Mráz toho využil a poslal domácí do vedení. Hoštickým ale vedení vydrželo jen chvilku, neboť hosté hned po rozehrání se rychle dostali před branku domácích a František Podracký vyrovnal. Zápas se již dohrál v klidu a oba týmy se tak na Hoštickém návrší o body spravedlivě podělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Michal Sedlák, střelec první branky Volar: Bod z Hoštic bereme. Zde se vždy hraje těžko a dnes to byl opět boj. My jsme rádi za každý bod, poněvadž i dnes opět jen v jedenácti a někteří hrajeme silou vůle. Je to tak stále těžké a my to již musíme letos nějak dohrát. Dnes se nám poměrně dařilo domácí udržet od branky a podle toho, jak se to vyvíjelo, je remíza spravedlivá.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
J. Kadlec [-] - M. Půbal [-] , Z. Mráz [-] (89. M. Hrabák [-] ) , J. Mráz [-] , J. Hanzal [-] (64. J. Hodina [-] ) , M. Vincík [-] , M. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Procházka [-] , M. Klimek [-] , L. Jiroušek [-]

TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - S. Mach [-] , M. Sedlák [-] , V. Wagner [-] , A. Wimberský [-] , M. Peter [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , M. Pospíšil [-] , L. Iliev [-] , L. Hybner [-]

ŽK: 87. M. Vincík - 66. M. Peter , 84. M. Podracký .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - VINCÍK Josef (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.