2:1
(0:1)
10. M. Sýs
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horní Vltavici se hrál dobrý zápas, kde domácí obraceli vývoj skóre


Branky


60. J. Dolník , 82. m. Frček - 10. M. Sýs
0

Na levém břehu Teplé Vltavy se potkali vyznavači kontaktního fotbalu a tak se hrál nekompromisní chlapský fotbal v mezích pravidel. Na hřišti malých rozměrů se ujali vedení hosté, kteří šedesát minut kontrolovali vývoj. Jenže v šedesáté domácí dokázali ze svého tlaku vyrovnat a deset minut před koncem dovršili obrat ve svůj prospěch a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočila branka Miroslava Sýse v desáté minutě. Ta hosty posadila na šedesát minut na koně a Vltavičtí se dlouho nemohli najít.

Oba celky nastoupily se snahou hrát od zadu zodpovědně, ale na malém hřišti to mnohdy nešlo. Mářští jsou na podobný rozměr zvyklí a tak se hrálo hodně kontaktně s rychlým zakončením. Hosté byli v úvodu mírně lepší a svou aktivitu korunovali v desáté minutě Sýsem. Po brance hosté pokračovali v aktivitě a domácí dlouho nedokázali na jejich zodpovědnou hru najít recept.

   Hosté z pod Mářského vrchu odehráli první poločas v pohodě a domácí, i když se snažili, tak hra jim nešla podle představ a trápili se.

V druhém poločase se hra vyrovnala. Několik minut před koncem domácí strhli výhru na svou stranu

Druhé dějství začali domácí aktivně. Srovnali s Mářskými krok a pomalu se zatřelovali. Martin Szabo, Vardanjan ani Psotka ještě neuspěli až 60. minutě to přišlo a Dolník korunoval svůj dobrý výkon vyrovnávací brankou. Od této chvíle se domácí uklidnili, ale hosté jim nenechali nic zadarmo. Hrál se pěkný otevřený fotbal, který diváky uspokojil. Vltavičtí i Mářští na jaře hrají dobře a hráči obou celků to předváděli. Hrálo se tvrdě, ale slušně. Domácí Dolník s Krnákem byli stálou hrozbou pro mářskou branku, ale hosté zejména Sýsem udržovali vltavické na uzdě a hrozili z brejků. Utkání se chýlilo k nerozhodnému stavu, když domácí zakombinovali a v 83. minutě vše rozhodl Zdeněk Frček mladší. Vltavičtí tak, stejně jako proti Dubu, otočili vývoj skóre a šťastně berou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný, funkcionář domácích: Byl to opět těžký zápas. My jsme věděli, že Mářští jsou v pohodě a daří se jim. Chtěli jsme doma ukázat, že nám to tady sedí, ale zase jsme se nechali zaskočit brankou hostí. Ve druhém poločase to již bylo lepší a jsem rád, že jsme otočili vývoj a máme tři body.

SK Svatá Maří Magdaléna
Radek Mucha, brankář hostí: My jsme věděli, že tady to bude těžké. Šli jsme do vedení a docela se nám dařilo soupeře do ničeho nepouštět. V druhém poločas jsem po vyrovnání myslel, že získáme alespoň bod. Je škoda, že se to nepovedlo a tak jsme zde spíš dva body ztratili.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Dolník [-] , O. Voldřich [-] (77. m. Frček [-] ) , L. Psotka [-] , N. Vardanjan [-] , M. Szabo [-] , P. Krnák [-] , R. Gašpar [-] , J. Bihari [-] , Z. Hődl [-] , J. Szabo [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Sýs [-] (67. Š. Luks [-] ) , D. Košnař [-] (88. T. Rod [-] ) , J. Stejskal [-] (2. V. Topka [-] ) , P. Sýs [-] , R. Skalický [-] (80. J. Urbánek [-] ) , F. Topka [-] (46. M. Skalický [-] ) , T. Hošek [-] , D. Chvál [-] , D. Kavan [-] , J. Balvín [-]

ŽK: 73. P. Krnák , 75. J. Szabo , 77. Z. Hődl , 85. L. Svoboda , 88. m. Frček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - FRČEK ML. Zdeněk (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.