3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola byl hoden tohoto označení. Ve Zdíkově se hrál nadprůměrný zápas, který se musel líbit


Branky


0

Domácí potvrdili svou pověst a na jaře ještě neprohráli. Po Záblatí obrali o body i Hlinecké. Celek od Blanice nepřijeli s defenzivní taktikou, a přispěli svým dílem k oslavě fotbalu. Sokol Zdíkov doma odehrál se soupeřem od Blanice nadprůměrný zápas, který se líbil. Téměř na sto diváků vidělo perfektní zápas, ve kterém domácí dominovali a předvedli mnoho nádherných akcí. Hosté od Blanice hráli se Zdíkovskými otevřený boj a ve druhém poločas měli optickou převahu. Sokolové však zamkli obranu a připustili jen kosmetickou úpravu. Po vedoucím Záblatí obrali domácí i druhý celek tabulky a na jaře zůstávají neporaženi.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství Zdíkovští ukázali proč jsou na jaře v pohodě a předvedli super fotbal

Hra na doteky, rychlé zakončení a hlavně výborný fotbalový projev všech řad je to, co dělá Sokol na jaře silným týmem.

 

Domácí se od prvních minut do soupeře pustili a získali převahu. Solidní počasí i pěkná návštěva byla od prvních minut velice spokojená.  Sokolové byli v herní pohodě, a když vše jistil mezi třemi tyčemi Švarc, který podal vynikající výkon, byl položen základ úspěšného výsledku.

Od stopera až po středního útočníka hrál Zdíkov nátlakový fotbal, který hosté nezachytili. Vše začal již v desáté minutě Kluibr, který zakončil rychlý přechod do útoku. Hosté po brance nestačili reagovat a domácí nastartovali velkou územní i herní převahu, kterou do 37. minuty vyšperkovali ještě Schvarzem a Šebánkem, kteří hnali svůj tým do útoku.

   Husinečtí v této části utkání ne, že by na Zdíkovské nestačili, ale zkrátka na jejich herní projev nedokázali včas zareagovat. První poločas byl ze strany domácích nejlepším výkonem za poslední dva roky a diváci se náramně bavili a viděli, že zdíkovská cesta je správná.

V druhém poločase získal Husinec optickou převahu, ale domácí žádné drama nepřipustili. Po Záblatí tak sebrali body i druhému týmu tabulky.

 Druhý poločas patřil herně hostím, ale domácí obrana nedala soupeři šanci, Štangret ani Ťápal neuspěli, když je vychytal Švarc.

Nádherný zápas pokračoval. Husinečtí zpřesnili kombinaci, byli víc na míči a získali herně vrch. Sokolové však zkušeně kombinovali a hlavně takticky zvládali eliminovat pokusy hostů  již  v zárodku. Jak plynul čas, tým od Blanice uvadal a povedlo se mu až v samostném závěru připravit Švarce o čisté konto, když Wágner v 89. minutě vsítil jejich první branku. Tím skončil nadprůměrný zápas, který se líbil. Mnozí divácí hodnotili hru domácích jako perfektní a pomalu se začínají vracet na hřiště zpět.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový, vedoucí Sokolu Zdíkov: Dnes jsme podali vynikající výkon, Husinec společně se Záblatím a Vitějovicemi patří k týmům usilující o postup a tak o to je naše vítězství cennější. Byl to kolektivní výkon od gólmana po posledního hráče na hrotu. Nemám koho vyzdvihnout, neboť, jak jsem řekl, dnes vyhrál kolektiv a jsem rád. Jsem rád, že dnes přišlo i hodně diváků kteří viděli, že náš vzestup není náhodný a nastolený kurz je správný.




Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - M. Baraté [-] (69. P. Holzknecht [-] ) , M. Vondráček [-] (85. J. Zeman [-] ) , Z. Kluibr [-] (65. L. Lebeda [-] ) , R. Šebánek [-] , S. Schvarz [-] , Š. Kurej [-] , O. Kroupa [-] , P. Lampa [-] , J. Kurz [-] , V. Švarc [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Wágner [-] - I. Štangret [-] , J. Pešek [-] , E. Rauscher [-] - M. Předota [-] , R. Kneifl [-] - M. Vojtíšek [-] , J. Maroušek [-] (73. P. Socha [-] ) , P. Kůs [-] (60. D. Černý [-] ) , L. Novotný [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MARTAN Václav (N), VAZUR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.