0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkovští pokračují v dobré jarní jízdě.


Branky


0

Celek zpod Králováckého kraje předvádí solidní kompaktní fotbal, ve kterém se kloubí zkušenost s dravým mládím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli dobře, ale Zdíkovští je přehráli zkušeností a výbornou obranou.

Sokolové ze Zdíkova budují solidní tým, který po dvouletém procesu obnovy nabírá sil. Domácí chtěli ukázat, že fotbal umí a konečně doufali, že zaberou. Jenže Zdíkov jede a přesvědčil o tom domácí v plné síle. Kompaktní obrana dirigovaná Václevem Švarcem ukazuje svou kvalitu a je těžko přes ní projít a Luděk Švarc v brance, to je jistota. Od toho se odvíjí jejich taktika, která přes běhavé záložníky s rychlým přechodem na Silvestra Schwarze platí na všechny. V sobotní podvečeru to za Zdíkovské vzal na sebe dobře hrající Voldřich, který byl největší hrozbou pro domácí obranu a kapitána Nováka v brance.

  Od úvodních minut se hrál fotbal se zabezpečenou obranou a téměř bez šancí. Domácí se snažili kombinací, brejky i střelbou překvapit hosty, ale ti byli v obranné taktice výteční. Stropnický, Soumar ani Tomáš Novák nevyzráli na Zdíkovské. Hosté podnikali kontry zejména přes Schwarze a Voldřicha a tato trpělivá hra jim přinesla v 39. minutě úspěch, když branku vsítil právě Voldřich. Byla to odměna za trpělivý a zodpovědný výkon. Do konce této fáze již změna nenastala.

Druhý poločas domácí sice získali územní převahu, ale v koncovce selhali. Když po druhé udeřil Zdíkovský Voldřich bylo rozhodnuto.

Dubští v druhém dějství utkání zvyšovali úsilí i tlak, ale obrana Sokolů byla pevná a těžko průchodná. Střelba z dálky, i ze střední vzdálenosti, brejky a ani kombinace nepomáhaly. Zdíkovští opravdu prokazují velké zlepšení a jejich hra je v současné době jedna z nejlepších v soutěži. Krátké nahrávky, rychlý přechod do útoku a zejména Zdíkovští mají perfektní průnikové nahrávky ze kterých Schwarz i Voldřich hodně těží a hlavně umí je zakončit. Oba góly hostí padly přesně po takových nahrávkách, kdy čekají na otevření obranného valu soupeře a přesně do této mezery směřuje nahrávkac ze které většinou oba zmínění hráči umí z první uklízet do branky. Domácí to věděli, ale hosté jim ukázali jak tuto taktiku zvládají. Hrálo se pěkné utkání, které místy vybočilo z průměru soutěže a tak se diváci bavili. Jak jsem uvedl, hosté využívali své silné zbraně, kterou bravurně předvedli v 53. minutě a Voldřich byl i po druhé úspěšný. Po tomto okamžiku domácí na chvíli vypadli ze hry, aby od šedesáté minuty získali územní převahu. Jenže Švarc, Lampa, Kurej a vracející se spoluhráči nic nepropustili, a tak se z výhry v Dubu radují hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Václav Novák, brankář a funkcionář Dubu: Věděli jsme o tom, že Zdíkovští jdou hodně na horu. Chtěli jsme hrát zodpovědně z obrany a dát si pozor na jejich rychlé kontry s výbornou nahrávkou do průniku, bohužel oni to s náma sehráli výborně a byly z toho oba góly. My jsme se snažili, ale bohužel dnes jsme narazili na výborného soupeře a gratuluji jim k vítězství.

TJ Sokol Zdíkov
Karel Nový, vedoucí týmu Sokola zdíkov: Do Dubu jsme jeli s pokorou, neboť známe jejich solidní hru. Hráli jsme odpovědně z obrany a hlavně nám to šlo kombinačně. Myslím, že dnes se zde hrál pěkný zápas a pro nás s plným bodovým ziskem a za to klukům díky.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - M. Pravda [-] - P. Stropnický [-] (80. J. Uher [-] ) , L. Humpolák [-] (73. J. Podzimek [-] ) , A. Choďjuš [-] , A. Dejmek [-] , V. Soumar [-] , T. Novák [-] (56. M. Zámečník [-] ) , D. Bartizal [-] , P. Kovář [-] (63. V. Peterka [-] ) , P. Půbal [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - A. Gašpar [-] (70. M. Ferko [-] ) , Z. Kluibr [-] , J. Kurz [-] , J. Voldřich [-] (58. R. Šebánek [-] ) , S. Schvarz [-] (83. J. Zeman [-] ) , O. Kroupa [-] , M. Vondráček [-] , Š. Kurej [-] , P. Lampa [-] (85. L. Lebeda [-] ) , V. Švarc [-] (70. P. Holzknecht [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁŠA Richard - BÁRTA Pavel (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.