Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek hovoří za vše


Branky


0

 Hosté v jedenácti zejména v prvním poločase si připadali jak na biatlonové střelnici a desítka jim nechutnala. Za zmínku stojí 4 branky Jiřího Ťápala, který vše otevřel i ukončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dest branek za poločas je málo vídaný jev. Domácí se konečně probudili z jarní únavy a snad jim nějaké branky zbyly až do konce sezóny

Co dodat k utkání, kde se od první minuty hrál zápas jako hra kočky s myší. Domácí chtěli zabrat a konečně získat body a vsítit i nějaké branky. Že to bude tak jednoduché nečekal snad žádný optimista. Hosté, které předcházela dobrá pověst a v prvních dvou kolech zanechali dobrý dojem, tentokráte narazili na dobře rozjeté domácí, kteří měli velkou chuť. Vše zahájil ve třetí minutě Jiří Ťápal a stejný hráč vše ukončil v minutě osmdesáté. Od prvních minut bylo vidět, že hosté budou mít na velkém hřišti v Husinci u Blanice problémy a tak tomu bylo. Domácí  od prvních minut zaveleli ke zteči, ale že to bude přímo exhibice nečekali. Výčet šancí a branek by nestačil na celou stránku, tak si to vezmeme matematicky, kdy průměr branek za první dějství činil 4,5 minuty na gól.

  Diváci se bavili a po poločasovém skóre chtěli dvacítku.

  

Druhý poločas domácí hosty pošetřili a vsítili již jen tři branky. Hosté: ,, Musíme rychle zapomenout a doma to napravit."

Druhý poločas byl o tom zápas dohrát. Hosté byť v jedenácti statečných je potřeba pochváli za to, že se snažili, ale holt v tomto utkání domácí byli zkrátka nad jejich síly. Husinečtí v pohodě dokráčeli pro body v nejvyšším rozdílu branek v letošním ročníku, ale zda je to posune k boji o postup bude záležet na výsledcích ze Záblátí a z Volar, kde hrají Vitějovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Vojtěch Kosmata, husinecký hlavní pořadatel: My jsme dnes museli zabrat a za tři body. To se podařilo, ale že to bude až taková jízda jsem nečekal. Klukům vyšlo vše do čeho kopli a takovou divočinu za poločas pamatuji snad jen v žácích.

TJ Vltava Horní Vltavice
Lukáš Svoboda, brankář Horní Vltavice: K tomu není co dodat. Husinečtí jsou velmi silní a my věděli, že zde můžeme jen překvapit. No nestalo se tak, ale takový výsledek jsme ani my nečekali. Musíme na dnešní zápas rychle zapomenout a doma vše odčinit.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - M. Wágner [-] - J. Pešek [-] , I. Štangret [-] - M. Předota [-] , R. Kneifl [-] - P. Kůs [-] , M. Vazur [-] , J. Ťápal [-] , J. Maroušek [-] (37. E. Rauscher [-] ) , L. Novotný [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - R. Gašpar [-] , M. Martan [-] , J. Bihari [-] , N. Vardanjan [-] , L. Psotka [-] , Z. Hődl [-] , D. Halabrín [-] , J. Novák [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.