1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní utkání nakonec vítěze nenašlo


Branky


0

Nebahovy našly po bezbrankovém prvním poločase odpověď na gól domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání kvalitní úrovně ukázalo, proč oba týmy v minulém kole vyhrály. Oba celky vsadily vše na na obranu s cílem nedělat chyby a využívat brejkových situací. Zdíkovští získali mírnou převahu a hrozili zejména Silvestrem Schwarzem a Voldřichem. Hosté byli v obraně velmi dobří a opět je držel matador Medřický v brance. Oba celky tak šly do kabin ze bezbrankového stavu.

 V druhém poločase domácí víc přitlačili na pilu a výsledkem byly i první šance. Schwarz, Voldřich, ani střídající Ferko se nemohli prosadit, až v 70. minutě vše vzal na svá bedra kapitán domácích Silvestr Schwarz a překonal Medřického utěšenou střelou. Hosté nesložili zbraně a dál hrozili domácím. Zdíkovští však v obraně neudělali chybu a velmi dobře zachytal i Luděk Švarc. V 75. minutě ale hosté vyrovnali Špánem. Do konce utkání pokračoval vyrovnaný souboj, který se divákům líbil a na konec dělba bodů je spravedlivým výsledkem. (autor: Ladislav Beran)


Ohlasy k zápasu



FK BI STAV Nebahovy
Jan Medřický: "Bylo to zajímavé a bojovné utkání. My jsme věděli, že domácí se hodně zvedli, a tak to dneska i potvrdili. Za bod ze Zdíkova jsme rádi."



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Vašíček [-] (62. J. Zeman [-] ) , V. Zimmermann [-] , P. Holzknecht [-] (46. M. Ferko [-] ) , J. Voldřich [-] (33. R. Šebánek [-] ) , S. Schvarz [-] , O. Kroupa [-] , M. Vondráček [-] (85. R. Gyürüsi [-] ) , Š. Kurej [-] , P. Lampa [-] , V. Švarc [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - F. Špán [-] , D. Rosa [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] - K. Starý [-] (90. D. Holub [-] ) , J. Mráz [-] - V. Rosa [-] (53. R. Medřický [-] ) - J. Mikeš [-] (88. T. Starý [-] ) , D. Nový [-] , S. Sitter [-]

ŽK: 18. P. Holzknecht , 50. O. Kroupa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Heinzl Václav - MARTAN Václav (N), CINÁDR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.