4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se vyrovnání nezalekli a slaví jasnou výhru


Branky


0

Béčko Volar neubránilo Kočího, který mu vstřelil dvě branky. Více v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hosté vydrželi s domácím Hraničářem jen poločas, a to je prostě málo. Volarští ukázali, proč jsou nejhorším celkem soutěže a domácí  za celý zápas neohrozili. Borovoladští šli do vedení Kočím a od tohoto okamžiku šli jasně za svým cílem - ziskem tří bodů. Domácí byli po všech stránkách lepší a jeden gól do poločasu byl ještě málo. V druhém poločase domácí převzali jednoznačně pevně otěže zápasu do svých rukou, i když hosté Trančíkem vyrovnali, tak Borovoladští se nenechali zaskočit a Kočí svou druhou brankou v zápase společně se Smatanou a Tran Van Treiem zajistili domácí výhru. (autor: Ladislav Beran)


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Josef Brabec (funkcionář): "Byl to z naší strany dobrý zápas a zisk tří bodů těší. Líbil se mně náš herní projev a i to, že po vyrovnání kluci zabrali a dotáhli to vítězného konce."

TJ Tatran Volary B
Karel Neumann (trenér): "Do poločasu a vyrovnání to byl dobrý výkon, ale po druhém gólu domácích jsme nezareagovali včas a Borovoladští nás vyškolili z jednoduchosti."



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] - J. Petráň [-] , V. Tran [-] , J. Zbořil [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] , M. Smatana [-] , A. Nahodil [-] , V. Kočí [-] , P. Juřík [-] , M. Vokurka [-] (46. R. Hušek [-] )

TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - M. Laci [-] , V. Tůma [-] (46. A. Bledý [-] ) , P. Trančík [-] , D. Žárovský [-] , K. Neumann [-] , L. Svintek [-] , V. Sivák [-] , P. Zvonek [-] , E. Hána [-] , M. Muzika [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - MIKO Ladislav (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.