Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynžvart doma udolal Skalnou, do zápasu zasáhl i syn Pavla Nedvěda


Branky


0

Souboj o střed tabulky se odehrál v Kynžvartě, kam zavítala Skalná. Ta si nechala utéct začátek zápasu a po první půli prohrávala v Kynžvartě 3:0. V 70. minutě do zápasu naskočil i syn Pavla Nedvěda, který se ale z výhry radovat nemohl, protože Skalná zvrat zápasu nedotáhla a prohrála 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí

Třicet platících diváků se došlo podívat na zápas v Kynžvartě, kam zavítala Skalná a rozhodně se nenudili. Kvalitní fotbal se v Kynžvartě hrál od první minuty, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Jako první se do vážnější šance dostali domácí a to zejména Roman Weiser, který dostal výbornou přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nezaváhal a poslal tak svůj tým do vedení 1:0, to se psala 13. minuta. Ve 28. minutě kopali domácí hráči rohový kop a následnou hlavičku stačil ještě hostující gólman zlikvidovat, ale na následnou dorážku Tomáše Hrdonka už byl krátký a domácí tak šli do vedení 2:0. Zaskočená Skalná se ze zápasem snažila něco udělat, ale jejich útočné snažení bylo v první půli bezzubé a tak přišel další trest v podobě dalšího gólu, který přišel ve 35. minutě, kdy se hlavou trefil David Tomčík a Skalná si zadělávala na pořádný malér. Do konce poločasu už se v poslední patnáctiminutovce nic zásadního nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 pro domácí Kynžvart, který zaslouženě vyhrál první půli. Skalná tak měla možnost nabrat síly na druhou polovinu zápasu, aby se zápasem dokázala ještě něco udělat.

Poločas v režii Skalné za podpory Pavla Nedvěda ml.

Do druhé půle nastoupili hosté ze Skalné aktivněji a začali předvádět svůj fotbal. Kynžvart ale ukazoval, že se na borce ze Skalné dobře připravil a přišla další radost v jejich řadách, když na 4:0 navyšoval Roman Weiser, který svým druhým gólem v zápase dodal klid na domácí kopačky. Hosté byli za svoji aktivitu v druhém poločase odměněni gólem, když se v 54. minutě trefil Roman Kirch ze závaru po rohovém kopu a snížil tak stav na 4:1. O několik minut později se hosté radovali podruhé, když domácí obraně unikl Dominik Pěček a krásnou střelou snížil na 4:2. Po vstřeleném gólu se hra vyrovnala a začalo se hrát mezi šestnáctkami. V 70. minutě přišlo oživení hry ze strany hostí, když se na hřiště dostal mladičký Pavel Nedvěd, který když může, tak chodí Skalné vypomáhat, pokud zrovna nehraje ve svém klubu v Itálii, kde kope za tým Epica Torino. I když Pavel přinesl do útoku Skalné oživení, dalšího zásahu se hosté nedočkali a prohráli tak na půdě v Kynžvartu 4:2. Diváci si v zápase přišli na své, když byli svědky pohledného fotbalu se šesti pěknými brankami.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: „Excelentní zápas našeho mužstva, pěkné góly padaly na obou stranách. Poločas jsme vedli 3:0 a na začátku druhé půle jsme dali na 4:0, oni už jen pak snížili dvěma brankami. Fakt pěknej zápas to byl.“

FK Skalná
Jaroslav Kapic: „Nám se ten zápas vůbec nepovedl, brzo jsme prohrávali 3:0 a z naší strany to nebylo moc dobré. Takový náš nepovedený zápas, sami jsme si to prohráli.“



Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - L. Křepský [-] , M. Gargula [-] , J. Loucký [-] (58. D. Buček [-] ) - T. Hrdonka [-] (82. M. Kysilka [-] ) , L. Kuna [-] , T. Boháč [-] , R. Weiser [-] , J. Fehnl [-] , P. Bušek [-] - D. Tomčík [-] (52. O. Kucik [-] )

FK Skalná
J. Kadlec [-] - D. Pěček [-] , J. Holý [-] , M. Danczik [-] (46. J. Šebesta [-] ) , J. Neupauer [-] , P. Blasl [-] , J. Frič [-] , J. Tirala [-] , P. Najman [-] , J. Cuper [-] (70. P. Nedvěd [-] ) , R. Kirch [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Štěrba Martin - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.