Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:30

21.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová přejela Studánku a nasázela jí neskutečných dvanáct gólů


Branky


0

Lipová doma předvedla, že má skvělou formu a před domácími fanoušky zesměšnila Studánku, když jim naložila tucet branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo sedm branek

Jako na střelnici, tak to vypadalo o víkendu v Lipové, kam zavítal poslední tým tabulky Studánka. Dvacet diváků si našlo cestu v nedělním dopoledni na hřiště v Lipové a rozhodně nemuseli litovat. Od úvodu utkání se hrál otevřený a útočný fotbal. Na první branku zápasu se dlouho nečekalo a hned v 9. minutě otevřel skóre domácí Pavel Uhlík 1:0. Na první branku dokázali hosté ještě odpovědět a to zásluhou Miroslava Čerňanského 1:1. O další gól se postaral Daniel Čížek, který vrátil vedení domácím 2:1. Neuběhlo ani pět minut a Daniel Čížek se trefuje podruhé v zápase a zvyšuje náskok svého týmu na 3:1. Za dvě minuty už se měnil stav znovu, když se opět trefili domácí, tentokrát to byl Lukáš Anděl 4:1. Ve 31. minutě se do šance dostal znovu Pavel Uhlík, který bezpečně proměnil a navýšil skóre na 5:1. Nalomení hosté se snažili se stavem ještě něco udělat a snížili ve 33. minutě na 5:2, když se trefil Jan Němec. Do konce poločasu už další gól nepadl a šlo se do kabin za stavu 5:2 pro domácí.

Druhá půle přinesla ještě o jednu branku víc

Ve druhé půli se očekával stejný obraz hry, kdy hru kontroloval domácí tým a to se taky potvrdilo. Vstup do druhého poločasu jim vyšel znovu gólem, o který se tentokrát postaral Marek Tůma, který zvyšoval na 6:2. Za tři minuty domácí rozvlnili síť hostující brány znovu a to zásluhou Pavla Uhlíka, který svou třetí trefou dovršil hattrick 7:2. V 57. minutě se domácí dostali do další šance, kterou proměnil Tomáš Setnička 8:2. Po deseti minutách se skóre měnilo znovu a to zásluhou Daniela Čížka, který se stal druhým hattrickovým střelcem v zápase na 9:2. V 72. minutě se podruhé v zápase trefil Marek Tůma, který zvyšoval stav na 10:2. Rozhozeným a odevzdaným hostům ze Studánky se podařilo dát ještě jednu branku podruhé v zápase to byl Jan Němec, který snižoval na 10:3. Když už se blížil konec zápasu, tak se domácím podařilo dát ještě dvě branky, o které se postaral Pavel Slovák a dokončil tak střelecké hody svého týmu, které se zastavili na čísle 12:3. Neskutečným výsledkem přejela Lipová poslední tým tabulky Studánku, která pokračuje v otřesných výkonech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: „V utkání jsme se pomaleji rozjížděli a zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že v utkání zvítězíme tak vysokým rozdílem, zvláště když soupeř vyrovnal z trestného kopu na 1:1. Do poločasu jsme však stihli utkání prakticky rozhodnout a ve druhém poločasu již soupeř rezignoval zcela. Stínem na našem vysokém vítězství je vážné zranění našeho nejmladšího hráče, který před svým zraněním stihl dát svůj první gól za náš tým. Tímto Lukáši Andělovi přejeme brzké uzdravení a návrat na fotbalové trávníky.“




Sestavy


TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] (65. R. Molnár [-] ) - P. Slovák [-] , P. Uhlík [-] , K. Irlweg [-] (57. M. Hurtoš [-] ) , T. Setnička [-] , D. Čížek [-] , J. Musil [-] , L. Anděl [-] (46. J. Musil [-] ) , V. Břinčil [-] , P. Bílek [-] (46. M. Tůma [-] ) , P. Mezera [-] (62. J. Luňák [-] )

TJ Jiskra Ohara Studánka
S. Kašpar [-] (46. P. Mirga [-] ) - P. Rožánek [-] (46. J. Sivák [-] ) , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , J. Němec [-] , S. Habrman [-] , P. Kašpárek [-] , P. Kovařík [-] , K. Hošťálek [-] , P. Kuchejda [-]

ŽK: 23. P. Kašpárek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - GRYC Leoš, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.