V Rychnově o vítězi rozhodly až penalty


0

Rychnov na domácím hřišti chtěl potvrdit body z minulého zápasu, kde v přestřelce porazil Slavkov 4:5. Potvrdit body chtěl v dnešním zápase proti Kraslicím, které zase chtěly potěšit své fanoušky a odčinit prohru z minulého kola proti poslední Chodovské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl do šatny v poslední minutě

V sobotní dopoledne se na fotbal do Rychnova přišlo podívat padesát diváků, kteří se rozhodně nenudili a viděli tři červené karty a čtyři góly, které byly doplněny ještě i o penalty. Od první minuty se hra přelévala ze strany na stranu a remízový průběh trval až do konce prvního poločasu, kdy dal gól do šatny domácí hráč Roman Bartoš, který se ve vápně nejlépe zorientoval a z otočky prostřelil hostujícího gólmana 1:0. To byla nejvýraznější situace prvního poločasu a tak se čekalo, co přinese poločas druhý.

Petr Müller zachránil alespoň bod

Druhý poločas přinesl hodně zajímavých situací a příležitostí. O první zajímavou situaci se postaral opět hráč domácích Roman Bartoš, který v zápase vstřelil druhý gól a navýšil tak skóre zápasu na 2:0. Neuběhly ani dvě minuty a hosté přispěchali s prvním gólem, když snížil stav zápasu na 2:1 Petr Müller st., který se krásně trefil z přímého kopu. A za dalších pět minut to byl opět Petr Müller, který se výrazně podepsal pod dalším gólem na 2:2. V té samé minutě přišel první červený moment, o který se postaral domácí Roman Heřman a putoval předčasně do kabin. O pět minut později rozhodčí vytahoval červenou kartu podruhé, kterou dostal Roman Bartoš. A v 80. minutě přidržel za dres hostujícího hráče domácí David Reismüller a protože už měl na kontě jednu kartu, tak za druhou žlutou putoval předčasně do kabin i on. Domácí i ve značném oslabení zápas dohráli bez inkasovaného dalšího gólu a šlo se na pokutové kopy.

Branková konstrukce zastavila Kraslice v připsání dalšího bodu

Domácí Rychnov byl v penaltovém rozstřelu šťastnější a mohl si tak připsat o bod více do tabulky za výhru 4:2 na penalty. Hosté jednou nastřelili tyč, podruhé břevno a bylo rozhodnuto.  



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav kopal: „Červené karty jsme dostali docela oprávněně, ale i tak se mi výroky rozhodčího moc nezdály. Vedli jsme 2:0, potom jsme během tří minut dostali na 2:2, ale aspoň na penalty jsme vyhráli.“

SK Kraslice
Tomáš Procházka: „V první půli byli o něco lepší domácí, vypracovali si více brankových příležitostí, ale myslím si, že jsme hráli docela dobře a ve druhé půli nás zachránil náš nejzkušenější hráč Petr Müller, který srovnal na 2:2. V závěru to domácí neunesli a nechali se třikrát vyloučit, bohužel jsme toho nedokázali využit a prohráli jsme na penalty.“



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - HRNČÁL Jiří, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.