3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

17.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas musely rozhodnout až penalty


Branky


4. L. Vlk , 67. M. Francúz - 39. Z. Trešl , 85. R. Kič
0

Domácí Plesná, která chtěla doma potvrdit body z minulého kola, když se jí podařilo dovézt tři body z Lipové, na svém hřišti přivítala silný Kynžvart, který se pere o čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byl stav nerozhodný

Od první minuty se hra přelévala ze strany na stranu. Stovka diváků na první gól nemusela dlouho čekat, když se ve skrumáži před hostující bránou nejlépe zorientoval domácí Lukáš Vlk a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Po vstřeleném gólu se více tlačil do útoku hostující Kynžvart a začal si vytvářet více šancí a ukazoval, že patří na špici v tabulce. Gólu se nakonec ještě hosté dočkali v prvním poločase, když se trefil Zdeněk Trešl a srovnal stav na 1:1. Po vyrovnání hra mírně uvadla a žádnou výraznou šanci nepřinesla. Konec poločasu se tak dohrál za stavu 1:1.

 

 

Vyrovnaná hra obou celků pokračovala

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když po centru chytře tečoval Marek Francúz a v 67. minutě poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Větší aktivitě domácího týmu nejspíše pomohl střídání hned tří hráčů na začátku druhého poločasu.  2:1 to bylo až do 85. minuty kdy se dostal do vápna Roman Kič a přízemní střelou k tyči překonal domácího gólmana a srovnal tak stav zápasu na konečných 2:2. Vyrovnané utkání musely rozhodnout až pokutové kopy.

Domácí si připisují o bod více

Domácí Plesná byla na penalty šťastnější a hostující Kynžvart si tak odváži jen jeden bod. V celkovém součtu domácí vyhráli 3:1 na penalty. Jednou trefili hosté tyč a dvakrát je vychytal domácí gólman Stanislav Bikar.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Jaromír Štefek: „Skončilo to hůř než to vypadalo. Pět minut před koncem jsme dostali gól na 2:2. Na penalty jsme byli šťastnější.“

TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: „Prohráli jsme na penalty, kopli jsme to úplně ležérně. Bylo to vyrovnaný, oni měli šance, my jsme taky měli nějaké šance a moc se mi líbil výkon rozhodčího, měl to celý zápas pod kontrolou. Kluci bojovali.“



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - - P. Schaller [-] , A. Votruba [-] - T. Endler [-] (46. M. Francúz [-] ) , R. Glazer [-] (46. J. Štefek [-] ) , L. Vlk [-] , D. Masopust [-] (67. J. Francúz [-] ) , S. Linhart [-] (46. J. Poláček [-] ) , R. Leitl [-] , B. Votruba [-] , A. Šulek [-]

TJ Sokol Lázně Kynžvart
D. Matoušů [-] - M. Gargula [-] , P. Bušek [-] , L. Hladký [-] , T. Hrdonka [-] - J. Fehnl [-] , Z. Trešl [-] (46. M. Zadňančin [-] ) , R. Weiser [-] , R. Kič [-] - L. Kuna [-] , M. Kysilka [-] (81. O. Kucik [-] )

ŽK: 14. T. Endler , 17. R. Leitl , 82. A. Votruba - 52. P. Bušek , 59. R. Kič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hányš Martin - CVRK Miroslav, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.