4:1
(1:0)
52. T. Ady
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro domácí


Branky


7. P. Bušek , 57. R. Kič (p.) , 70. T. Boháč , 79. D. Buček - 52. T. Ady
0

Souboj dvou týmů, které spolu v tabulce sousedí, pro sebe čtyřmi góly rozhodli domácí a odskočili tak Habartovu o tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre už v sedmé minutě

Stovka platících diváků se došla v sobotní odpoledne podívat na zápas dvou týmů, které patří do horní poloviny tabulky. Očekával se tedy kvalitní a vyrovnaný zápas. Od první minuty se ukázalo, že Habartov nepřijel do Kynžvartu jen tak a od prvních minut začali domácí hodně napadat a byli běhavějším a lepším týmem. Šance přicházely ale na obou stranách a domácím se hned v 7. minutě podařilo otevřít skóre a zaskočit tak dobře připravený Habartov, když domácí hráč z vápna vystřelil a jeho střelu dokázal ještě hostující gólman zlikvidovat a vyrazit, ale bohužel pro hostující, míč vyrazil přímo před Pavla Buška, který už měl snadnou úlohu a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Hostujícímu Habartovu vůbec nevycházely standardní situace, ze kterých jsou obvykle hodně nebezpeční a nemohli najít recept na dobře připravenou obranu domácích a tak poločas dopadl lépe pro domácí Kynžvart.

Domácí kopali penaltu

Do druhého poločasu už vstoupili ale domácí bojovněji a hostům se více vyrovnali. V 52. minutě to byli ale hosté, kteří srovnali stav zápasu a to zásluhou Tomáše Adyho, který srovnal na 1:1. O pět minut později se po jasném faulu ve vápně kopala penalta, kterou zahrávali domácí. K penaltě se postavil Roman Kič a s přehledem proměnil a poslal tak svůj tým podruhé v zápase do vedení 2:1. Šance přibývaly na obou stranách, ale domácí si za svou bojovnost ve druhém poločase zasloužili další gól, o který se postaral Tomáš Boháč, který se trefil hlavou z rohového kopu 3:1. A za devět minut stanovil konečný stav Dominik Buček, který zvýšil na 4:1. Domácí si tak mohli připsat tři body do tabulky za odmakaný a bojovný výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: „Krásný vítězství dneska, bylo to vyrovnaný. V první půli byli hosté lepší, ale naši makali a ve druhém poločase už jsme byli lepší. Hosté byli hodně běhaví, ale naši to odmakali, musím moc pochválit celý mančaft.“

TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: "Na první branku domácích jsme po změně stran stačili ještě odpovědět vyrovnáním, ale o několik minut později přišel podle mě rozhodující okamžik zápasu, úplně zbytečná penalta a s vyrovnaného utkání na velmi nerovném terénu se stala jasná záležitost pro domácí."



Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - J. Loucký [-] , P. Bušek [-] , M. Mázdra [-] , D. Tunder [-] (80. L. Hladký [-] ) , P. Sobotík [-] - T. Boháč [-] , R. Weiser [-] , J. Fehnl [-] , R. Kič [-] - T. Hrdonka [-] (55. D. Buček [-] )

TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , P. Bufka [-] (75. R. Jirgl [-] ) , M. Richter [-] , G. Hanker [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (65. M. Tancl [-] ) , L. Tamajka [-] , T. Ady [-] , M. Janík [-]

ŽK: 56. D. Tunder , 85. P. Sobotík - 56. T. Tamajka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - LHOTKOVÁ Veronika, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.