5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:30

14.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová potvrdila roli favorita


Branky


20. P. Uhlík , 28. D. Čížek , 39. D. Čížek , 63. P. Mezera (p.) , 70. D. Čížek (p.) - 65. L. Petrák
0

V souboji týmů, které před dnešním zápasem od sebe dělilo v tabulce 10 bodů, jasně vyhráli domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou žlutých kartách hrála Krajková v deseti

První soutěžní utkání v roce 2016 si připsaly týmy domácí Lipové a hostující Krajkové. V nedělní dopoledne si na souboj dvou tabulkově odlišných celků našlo cestu čtyřicet diváků, kteří se rozhodně nenudili, protože už ve dvacáté minutě se dostali domácí do rychlého protiútoku a na jejím konci si poradil Pavel Uhlík, který nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci a bylo to 1:0. Od vstřeleného gólu jakoby z domácích opadla nervozita a začali hrát svoji hru, kterou se prezentovali v podzimní části. O osm minut později se tak mohli radovat podruhé, když se o změnu skóre postaral domácí Daniel Čížek 2:0. Ve 39. minutě to byl opět domácí Daniel Čížek, který svou dalekonosnou střelou překonal hostujícího gólmana a navýšil tak skóre na 3:0. O dvě minuty později přišla druhá žlutá karta pro hostujícího Jakuba Švandrlíka, který za podražení putoval předčasně do kabin. Hosté už tak nervózně vyhlíželi konec poločasu.

Hattrick domácího hráče

Do druhého poločasu se hosté soustředili spíše na obranu, aby neinkasovali v oslabení ještě více branek a domácí tak měli více prostoru na postupný útok. Překonat pozornou obranu se jim však povedlo jen z pokutového koupu, kdy si míč postavil Petr Mezera, který se v tváří tvář gólmanovi nemýlil a navýšil na 4:0. O dvě minuty později se ke slovu přihlásili i hosté, když na 4:1 snížil hostující Lukáš Petrák. Když už to vypadalo, že by se hosté mohli pokusit s výsledkem ještě něco udělat přišel další pokutový kop pro domácí a svým třetím gólem v zápase stanovil na konečných 5:1 Daniel Čížek. Lipová tak naplnila papírové předpoklady a s týmem ze spodní poloviny tabulky si hravě poradila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: „Úvod utkání byl z naší strany malinko nervózní, pomohla nám vstřelená branka na 1:0. Ve druhém poločase již naše hra nebyla tak kvalitní jako v prvním a přesto, že jsme si dokázali proti oslabenému soupeři vypracovat střelecké pozice, dokázali jsme skórovat pouze z penalt. Přesto jsme se vstupem do jarní části soutěže spokojeni.“

TJ Dynamo Krajková
Jitka Lukešová: „Naši byli špatný a rozhodčí byl jejich dvanáctý hráč, rozdával karty jen na jedné straně. Nějaké šance jsme měli, ale neproměnili jsme je.“



Sestavy


TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - P. Bílek [-] (78. V. Břinčil [-] ) , P. Slovák [-] , P. Uhlík [-] , P. Mezera [-] , J. Musil [-] (73. L. Anděl [-] ) , D. Čížek [-] , J. Musil [-] , T. Setnička [-] , J. Žahourek [-] , J. Luňák [-] (67. K. Irlweg [-] )

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - R. Tamajka [-] , P. Platenka [-] , R. Ďuriš [-] , L. Brázda [-] - J. Švandrlík [-] , J. Maršík [-] (46. L. Petrák [-] ) , L. Lukeš [-] , M. Nohejl [-] - J. Titěra [-] (66. V. Korbel [-] ) , R. Novák [-] -

ŽK: 30. J. Musil , 52. P. Mezera - 21. R. Novák , 37. J. Švandrlík , 53. L. Lukeš , 65. J. Titěra , 83. R. Tamajka , 86. R. Ďuriš . ČK: 41. J. Švandrlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Topinka Ondřej - ŠMAT Robert, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.