4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frantovky si doma poradily se Žandovem


Branky


0

Františkovým Lázním se v jarní části celkem dařilo, ale to se dá říci i o Dolním Žandovu, který do lázeňského města zamířil v rámci posledního kola. Zápas nakonec dopadl podle postavení obou celků v tabulce, takže vyhráli domácí hráči, kteří odehráli perfektní zápas a nedali soupeři žádnou šanci na kloudný výsledek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přinesl vyrovnaný fotbal, kdy obrana Františkových Lázní se měla na pozoru před mladým týmem z Dolního Žandova. Do žádné šance se ale hostující celek dostat nedokázal a postupem času přebíral iniciativu hry domácí tým, který udeřil poprvé v 20. minutě po střele Františka Nováka. Klid na kopačky Františkolázeňských přinesl ve 35. minutě přesnou střelou Matěj Heller. Ten samý hráč byl ale o tři minuty později vyloučen a domácí hráli v deseti.

 

I přesto, že měli o jednoho hráče méně, snažili se vstřelit další branky. Hostující tým totiž přestal běhat a žádné nebezpečí pro soupeře nepřipravil. Navíc se v 72. minutě síly na hřišti srovnaly, protože červenou kartu viděl Miroslav Daněk. Františkovy Lázně pak přidali na svojí pažbu další dva zářezy. Nejdříve mířil přesně Václav Šiman a následně ještě Bronislav Petrák. Františkovy Lázně tak zvítězily v posledním zápase sezony jednoznačně a zaslouženě 4:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Začali jsme celkem opatrně, protože soupeř má mladý běhavý mančaft. Přesto jsme se dostali do dost šancí, podařilo se nám dát na 1:0 a uklidnili jsme se dalším gólem. Byl ale vyloučen Heller a my jsme zbytek zápasu hráli v deseti. Ve druhém poločase ale soupeř přestal běhat a my jsme i v deseti dali další dvě branky. Žandov neměl za celý zápas ani jednu šanci. Chtěl bych vyzdvihnout naší obranu, která hrála výborně. Nejlepším hráčem na place byl Šimák. To byl rozdílový hráč a ten byl k neudržení. Musím ale pochválit celý mančaft, protože hrál výborně.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Jsme rádi, že je to už za námi, protože poslední tři kola jsme hráli v oslabené sestavě. Cíl, abychom se udrželi, jsme splnili. Tenhle zápas byl o ničem. Navíc se nám zranil brankář, takže je dobře, že je konec. Klukům musím poděkovat, protože jsme měli šňůru devíti zápasů bez porážky. Měli jsme podvědomí, že jsme zachráněni, takže to srdíčko už nám chybělo.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (78. J. Brňák [-] ) , M. Vágner [-] (55. V. Nguyen [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] (61. M. Heller [-] ) , R. Maxa [-] , B. Petrák [-] (87. R. Hubáček [-] ) , M. Haberle [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] (46. J. Kepka [-] ) - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , V. Profant [-] , P. Šimáček [-] (58. M. Kič [-] )

ŽK: 10. P. Šimáček , 22. T. Hemmerka , 33. M. Jakubec . ČK: 38. M. Heller - 72. M. Daněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - BUŠEK Josef, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.