0:2
(0:0)
72. V. Svoboda
85. M. Turták (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov nestačil na Jiskru


Branky


72. V. Svoboda , 85. M. Turták (p.)
0

Dolní Žandov prohrál v posledním utkání na hřišti Merklína, a tak chtěl svoji reputaci napravit na domácí půdě, kam za ním přijela ašská Jiskra. Oslabený Žandov však na výborně hrající Aš nestačil a prohrál 0:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl k vidění celkem pohledný fotbal, hrálo se nahoru dolů, ale ani jeden tým nedokázal vstřelit branku. Na obou stranách totiž byli pozorní brankáři, kteří si se všemi střelami soupeře poradili na výbornou.

 

Ve druhém dějství už byl favorit z Aše aktivnější, důraznější a měl mnohem více míč na svých kopačkách. Jiskra si vytvořila několik příležitostí, ale ujala se až ta ze 72. minuty, kdy Vlastimil Svoboda dorážel míč do téměř odkryté klece po standardní situaci. Žandov měl šanci na vyrovnání, jenže brankář Hrabčák byl rázně proti jakékoliv dramatizaci utkání. Uklidňující branka pro hostující celek pak přišla v 85. minutě. Po standardní situaci byla za faul v pokutovém území nařízena penalta, kterou proměnil Michal Turták a bylo to 0:2. Svůj pracně vybudovaný náskok si hosté pohlídali až do samého závěru a nakonec odjížděli ze Žandova s třemi body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: My teď máme problémy se sestavou a někteří hráči musí hrát se zraněním. V prví půli jsme se soupeřem drželi krok, ale po změně stran náš soupeř dostal pod tlak, byl více na balónu a vytvářel si šance. Soupeř byl lepší a proto také zaslouženě vyhrál.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Podali jsme velmi dobrý výkon a všechny musím pochválit. Vyhráli jsme zaslouženě a musím všechny opravdu pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - M. Vokhmintsev [-] (78. J. Kepka [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (46. M. Kič [-] ) , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , R. Soukup [-] , P. Šimáček [-] (86. M. Setnička [-] )

TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - - - M. Kohuťár [-] (83. P. Smáha [-] ) , P. Maher [-] , M. Turták [-] , Š. Manda [-] (46. D. Kubinec [-] ) , Z. Šiler [-] , T. Vojík [-] , J. Hančík [-] , J. Jarausch [-] , L. Trešl [-] , V. Svoboda [-]

ŽK: 16. P. Šimáček , 32. T. Hemmerka - 77. J. Hančík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠUMA Jakub, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.