4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín obral favorita o všechny body. Stará Role odjíždí s prázdnou


Branky


37. E. Hůrka , 55. J. Eret , 72. T. Koch , 78. T. Koch - 51. M. Götz , 80. L. Lorenc
0

Hroznětín remizoval v posledním zápase na hřišti posledního Lokte a tři body chtěl získat opět na domácí půdě, kam za ním zavítala Stará Role, tedy jeden ze žhavých adeptů na postup do krajského přeboru. Hroznětín nakonec předvedl výbornou hru a zvítězil nad favoritem 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání se hrálo nahoru dolů a na obou stranách bylo k vidění množství šancí. Oba brankáři měli více než dost práce a oba dva se zaskvěly skvělými zákroky. Přeci jen ale v prvním poločase gól padl a to do hostující branky. Postaral se o něj v 37. minutě Erik Hůrka. Za stavu 1:0 také obě mužstva odcházela do poločasu.

 

Atraktivnější část utkání byla k vidění ve druhém poločase. Už v 51. minutě se zásluhou Martina Götze dočkala Stará Role vyrovnání. To ji ale vydrželo pouhé čtyři minuty, protože pak přišla nechytatelná rána Jana Ereta a domácí opět vedli. Domácí brankář se rozhodně nenudil, když Starorolští podnikali jeden útočný výpad za druhým. Rams byl ale bezchybný. Klid na kopačky svého mužstva přinesl Tomáš Koch. Ten se trefil nejdříve v 72. a pak i v 78. minutě a rázem to bylo 4:1. Karlovarští se sice ještě jednou dokázali prosadit, ale branka Lukáše Lorence přinesla pouze snížení na 4:2. Zbytek zápasu si domácí celek pohlídal a zaslouženě obral favorita o všechny body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , E. Hůrka [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , P. Paluska [-] , D. Ondráček [-] , L. Hořt [-]

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - L. Pfreimer [-] , J. Došek [-] , R. Voborský [-] , D. Hušek [-] , V. Klauz [-] (74. J. Stýblo [-] ) , J. Nerad [-] , T. Pazdera [-] , L. Lorenc [-] , A. Roubíček [-] , M. Götz [-]

ŽK: 50. J. Provazník - 15. D. Hušek , 65. P. Povinský , 71. M. Götz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - VASILKO Jan, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.