Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva obraty, tři body pro Žlutice. Bochov v derby prohrál


Branky


0

Derby se dvěma obraty viděli fanoušci v Bochově, kam zavítal v rámci předposledního kola tým ze sousedních Žlutic. Nejdříve vedli hosté, pak zase domácí a nakonec hosté, kteří tak rozhodli o tom, že Bochov se z předposledního místa tabulky už nepohne.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Bochovem a Žluticemi začalo lépe pro hostující celek, který se už v 9. minutě ujal vedení zásluhou Martina Kopelenta. Od té doby se hrálo nahoru dolů, mírně aktivnějším celkem byly Žlutice, ale další branku přidat nedokázaly. Místo toho se prosadily domácí hráči Bochova. Ve 29. minutě prostřelil vše, co mu stálo v cestě Petr Hebert a bylo srovnáno. Bochov pokračoval ve své aktivitě a do konce poločasu se mu podařilo skóre otočit ve svůj prospěch, když mířil přesně Robert Kajzar.

 

 

Hned z úvodu druhého poločasu bylo ale opět srovnáno. Do míče se opřel Daniel Razím a míč putoval až za brankovou čáru. V zápase, kde ani jeden tým nedal tomu druhému nic zadarmo, se pokračovalo v útočném tempu a další branka na sebe nechala čekat do 61. minuty. Postaral se o ní svoji druhou trefou v zápase Daniel Razím a Žlutice opět vedly. A o své vedení už nepřišly. V 75. minutě se prosadil Václav Černý a hosté vedli o dvě branky. Svoji cestu za třemi body si ještě zkomplikovaly šest minut před koncem, kdy se uvolnil Kamil Pacinda a přesnou střelou rozvlnil síť potřetí za zády Hladkého. Bochov se do konce zápasu snažil o vstřelení další branky, ale kýženého vyrovnání se už nedočkal. Po bojovném a tvrdém zápase tak prohrál se Žluticemi v poměru 3:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Série pokračuje, máme třetí vítězství. Bylo to trochu v derby důraznější, než by bylo zdrávo, ale žádné mrtvoly tam nebyly. Zápas byl dvakrát otočen, probudil se náš střelec Razím. Nejlepším hráčem byl Kožíšek, ten připravil všechny branky. Ze strany Bochova to bylo dost důrazné a jako derby vzali zápas prestižně. Fotbalově jsme byli lepším týmem.



Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] , F. Machala [-] , D. Herman [-] - R. Kajzar [-] , J. Škoda [-] , K. Pacinda [-] , F. Duda [-] (84. Š. Šipula [-] ) - M. Janáček [-] (75. J. Gallšneider [-] ) , J. Brabenec [-] (17. P. Hebert [-] ) -

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Bok [-] (87. V. Hrachovec [-] ) , L. Melnyk [-] , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] , J. Píša [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , D. Učík [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 32. K. Pacinda , 45. R. Kajzar , 65. F. Machala - 61. J. Píša .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - HODAČ Petr, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.