Bochov nestačil na Františkovy Lázně


Branky


30. B. Petrák , 59. S. Šlesingr (p.) , 78. V. Šiman , 88. J. Brňák , 90. J. Brňák - 68. J. Škoda (p.)
0

Františkovy Lázně, kterým se na jaře celkem daří, přivítali v rámci 24. kola I. A třídy na domácím hřišti Bochov. Ten se zápas od zápasu zlepšuje a napravuje tak reputaci ze začátku jarní části, ve které prohrával jeden zápas za druhým. Ve Františkových Lázní předvedl dobrý výkon, ale ani ten nakonec na rozjeté domácí nestačil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bochov byl na začátku utkání aktivnějším celkem, vytvořil si několik velmi slibných příležitostí, jenže ani jednu nedokázal přetavit v gól. V prvním poločase byl v lázeňském městě k vidění útočný fotbal, hrálo se nahoru dolů a oba brankáři museli ukázat své umění. Když Bochov třikrát nevyužil samostatných úniků, přišel pro něj trest v podobě gólu Bronislava Petráka, který se prosadil ve 30. minutě. Františkolázeňští měli další příležitosti k navýšení skóre, ale to se mu v prvním dějství nepodařilo zejména kvůli výbornému brankáři Egertovi. Do šaten tak odcházela mužstva za stavu 1:0.

 

 

Jenže hostující ochránce svatyně se ve druhém poločase zranil a do brány místo něj musel Jiří Brabenec, tedy hráč z pole. Domácí se po pár minutách po střídání dostali do dvoubrankového trháku, když pokutový kop využil Stanislav Šlesingr. Bochov sice dokázal snížit necelých deset minut poté rovněž z pokutového kopu, jehož autorem byl Jan Škoda. Hosté se následně tlačili do zakončení, vytvořili si několik šancí, jenže kýženého vyrovnání se nedočkali. Místo toho přišly góly domácího mančaftu. V 78. minutě se konečně trefil Václav Šiman, který tak ukončil dlouhou šňůru bez vstřeleného gólu. Na hřiště se pak dostal dorostenec Jiří Brňák, který si do konce zápasu řekl o místo v základní sestavě. Během jedenácti minut, které strávil na hřišti, totiž dokázal vstřelit dva góly. Františkovy Lázně tak porazily Bochov, ač tomu neodpovídá skóre, tak ve vyrovnaném utkání 5:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Začali jsme trochu vlažně, přesto jsme dali docela brzy na 1:0. Pak to bylo takové nahoru dolu, kdy nás Bochov nás Bochov překvapil, jaký hrál fotbal. Na to v jakých je pozicích, tak hrál hezký fotbal a byl jedním z nejlepších soupeřů, který u nás hrál. Poločas byl 1:0, obě mužstva ale měla dost šancí a třeba Bochov šel sám třikrát na našeho brankáře. Výborně soupeři zachytal gólman, který vychytal několik šancí, ale o poločase se zranil a musel střídat. Nám se podařilo dát na 2:0, jenže pak Bochov snížil. Naštěstí jsme dali na 3:1 a uklidnili jsme se. Pak šel na hřiště dorostenec Brňák, který dal dva góly a potvrdil naše vítězství. Šiman si koupil nové kopačky a konečně se trefil. Tolikrát chodil sám na bránu, až se konečně trefil. On chodil na hřiště už s tím, že i když půjde sám na bránu, tak ten gól nedá. Musím pochválit soupeře, který nám byl vyrovnaným protivníkem. My jsme je zlomili dvěma góly na 3:1 a na 4:1. Musím pochválit našeho dorostence Brňáka, který střídal a dal dva góly.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠTĚŘÍK Filip, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.