M. Tišl 33.
M. Tišl 80. (p.)
2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová plichtila s Františkovými Lázněmi. Ty nakonec berou prémiový bod


Branky


33. M. Tišl , 80. M. Tišl (p.) - 27. F. Novák , 61. M. Falář
0

Záloha Březové hostila v rámci 23. kola I. A třídy souseda v tabulce, tedy tým Františkových Lázní. Od začátku utkání byl souboj těchto dvou týmů vyrovnaný a během devadesáti minut se zápas nerozhodl. V penaltovém rozstřelu pak byl šťastnější hostující celek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od první minuty vyrovnané, trochu více ze hry měli hosté, kteří se tlačili do zakončení. Jenže vstřelit branku nedokázali. Stejně tomu tak bylo ale i na domácí straně. Na první branku utkání si tak diváci museli počkat do 27. minuty, kdy se mířil přesně mezi tři tyče František Novák. Dlouho se ale františkolázeňští z vedení neradovali. Za dalších šest minut bylo totiž srovnáno. Büchner totiž po přihrávce za obranu uplatnil svůj velký přehled a i když mohl sám zakončit, přihrál úplně osamocenému Marku Tišlovi, který poslal míč do odkryté hostující brány. Obě mužstva si pak vytvořila střelecké příležitostmi, kterými se mohla ještě v prvním poločase ujmout vedení, jenže oba brankáři byli pozorní a skóre se neměnilo.

 

Druhá půle přinesla stejný fotbal jako ta první. Hrálo se nahoru dolů, obě mužstva měla několik příležitostí ke skórování, jenže jak Kasl, tak na druhé straně Lauko, byli bezchybní. Do vedení se ale přeci jen podařilo dostat hostujícímu týmu a to v 61. minutě po střele Miloslava Faláře. Vypadalo to, že si Františkovy Lázně svůj hubený náskok pohlídají až do konce zápasu, jenže deset minut před vypršením základní hrací doby byl ve vápně faulován Bendík a Marek Tišl neměl problém s tím, aby z pokutového kopu srovnal na konečných 2:2. V pokutových kopech pak uspěl hostující celek, který tak díky prémiovému bodu srovnal v tabulce bodový účet s domácím týmem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Měli jsme ze zápasu trochu obavy, ale mužstvo podalo bojovný a kolektivní výkon a remíza odpovídá průběhu utkání. Obě mužstva si vypracovala pár šancí, ale proměnila jen dvě. Musím pochválit celé mužstvo. Velice mě překvapil dorostenec Patrik Procházka, který doslova odjezdil levou zálohu od první do devadesáté minuty. Vladimír Träger na svém novém postu, defenzivní střední záloze, zahrál také velice dobře.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - M. Tišl [-] , R. Büchner [-] (67. J. Hála [-] ) , M. Utíkal [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , P. Pivarči [-] , P. Procházka [-] , J. Kurčenko [-] , J. Bolen [-] , R. Drozd [-] (76. R. Bendík [-] )

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] , R. Maxa [-] (46. M. Heller [-] ) , M. Heller [-] , L. Bill [-] (13. V. Nguyen [-] ) , B. Petrák [-] , S. Šlesingr [-] , J. Karafiát [-] (46. L. Jačka [-] ) , M. Haberle [-] (82. M. Čvančara [-] ) , M. Falář [-]

ŽK: 18. R. Büchner , 27. V. Träger , 63. M. Utíkal , 88. J. Hořejší - 30. M. Falář , 71. M. Heller .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - JATI David, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.