Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov prohrál těsně s Jiskrou


Branky


0

Bochovu se na začátku jara vůbec nedařilo, jenže v posledních zápasech dokáže sbírat body a potrápit nejednoho soupeře. Naposledy zvítězili hráči Bochova za dva body v Merklíně. V rámci 23. kola přivítali na svém hřišti Jiskru Aš, která bojuje o nejvyšší příčky tabulky. Jiskra nakonec dokázala zvítězit rozdílem jedné branky a na hráčích Bochova je vidět, že s koncem sezony přichází také značné zlepšení.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal jednoznačně lépe pro hostující Aš, která se od první minuty drala do zakončení, díky čemuž se také ve 4. minutě radovala z první vstřelené branky. O tu se postaral po pěkné střele z dálky Zdeněk Šiler. I v následujících minutách si vytvářeli hosté další a další šance, jenže brankář Tomka byl bezchybný. Postupem času si vytvořili slibné šance také hráči domácího Bochova, kteří se v 15. minutě radovali z vyrovnávací branky, o kterou se postaral Václav Spejchal. Po vyrovnávací brance byla aktivnější hostující Aš, která měla nespočet šancí, jenže místo přímé střely vymýšlela mnohdy kombinační akce, které končili ještě předtím, než vyslala míč na branku Bochova. I tak se ale hosté dostali do vedení. Ve 30. minutě totiž roztáhli hru po lajně, nacentrovali před branku domácích, kde byl připravený Vlastimil Svoboda, jenž umístil balón za záda Tomka. Ten si sypal popel na hlavu minutu před koncem poločasu, kdy mu propadl za záda centrovaný balón Lukáše Houdka, kterým se dostala Aš do dvoubrankového trháku.

 

Do druhého poločasu nastoupil Bochov s Egertem v bráně, který vystřídal Tomku. I ve druhém poločase měl více ze hry hostující celek, jenže nespočet svých šancí nedokázal vůbec využít a o výsledek zápasu se tak strachoval do samotného konce a o to více po 78. minutě, kdy snížil na rozdíl jediné branky Jindřich Podskoč. Bochov se ale kýženého vyrovnání nedočkal a Jiskra tak odváží z Bochova tři velmi cenné body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Stalo se nám to, co minulý týden s tím rozdílem, že máme tři body. Neproměňujeme spousty šancí a děláme si to složité. Mohlo to být v poločase 1:5 a v klidu jsme si mohli zápas dohrát. Furt něco vymýšlíme a to se nám vrací zpátky.



Sestavy


FK SMB Bochov
J. Tomka [-] (46. Š. Šipula [-] ) - F. Machala [-] , J. Podskoč [-] , D. Herman [-] , M. Heimerle [-] - R. Kajzar [-] , V. Spejchal [-] (63. J. Dočkal [-] ) , K. Pacinda [-] , F. Duda [-] (46. M. Egert [-] ) - J. Brabenec [-] (73. J. Gallšneider [-] ) , M. Janáček [-] (65. P. Hebert [-] )

TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - M. Pilař [-] - D. Kubinec [-] - P. Maher [-] , M. Turták [-] , V. Svoboda [-] , J. Hančík [-] (70. P. Smáha [-] ) , J. Jarausch [-] , M. Kohuťár [-] (55. T. Vojík [-] ) , L. Houdek [-] , Z. Šiler [-]

ŽK: 36. F. Duda - 57. M. Kohuťár .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - ŠMAT David, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.