Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov vstřelil šest branek. Odnesl to Merklín


Branky


0

V rámci 23. kola I. A třídy byl k vidění souboj dvou týmů, kterým se v jarní části sezony daří výborně. Vintířov hostil na domácí půdě rozjetý Merklín a nakonec to byl právě domácí celek, který se radoval ze zisku třech bodů po vítězství 6:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu celku vyšel výborně vstup do zápasu. Už ve 2. minutě totiž po pohledné kombinaci mířil přesně Miroslav Jonáš. Brzy inkasovaná branka jakoby Merklín překvapila a hosté dlouho nevěděli, co na dobře zorganizovanou obranu domácích připravit. Postupem času se ale i hosté dostali do brankových příležitostí, jenže využít je nedokázali. Iniciativu hry pak převzali opět Vintířovští, kteří se tlačili do zakončení, byli aktivnější a svého soka předčili snad ve všech ohledech. Druhou branku pak přidali po necelé půl hodině hry, kdy se prosadil Zdeněk Šimek. Vintířov byl dravý a své šance dokázal využívat. Do konce poločasu se tak ještě jednou trefil Miroslav Jonáš, po kterém vstřelil svůj první gól v zápase Josef Ševc. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0.

 

Ve druhém dějství byl k vidění podobný fotbal jako v tom prvním. Merklín se snažil hned z úvodu poločasu stáhnout nepříznivou ztrátu, jenže zabránily mu v tom tyče, které si brankář Střimelský postavil k tomuto utkání výborně. Hrálo se nahoru dolů, z čehož Vintířov vytěžil další dvě branky. V 64. minutě dokonal hattrick po hezké akci Miroslav Jonáš, který zvyšoval na 5:0. O šestou a poslední branku domácího týmu se postaral Libor Gašpar. Merklín se ke konci zápasu postaral alespoň o čestný úspěch. V 83. minutě skóroval Petr Chomát, který nakonec stanovil skóre mezi Vintířovem a Merklínem na poměr 6:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Vyhráli jsme zaslouženě. Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Hráli jsme nátlakový fotbal aniž bychom koukali na to, kdo proti nám stojí a to se podařilo. Věděli jsme totiž, že Merklín hraje na jaře výborně. Dali jsme pěkné góly a zvítězili za tři body, takže spokojenost.

EP Merklín
Stanislav Vlčko: Zasloužené vítězství domácího celku, který šel daleko více za vítězství. Jde vidět, že Vintířov bojuje o záchranu a potřebuje body. My hrajeme stále bez pěti, šesti kluků základní sestavy, takže ta hra není taková jako na začátku jarní sezony.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Nimrichter [-] (34. L. Gašpar [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] (72. T. Kavur [-] ) , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - J. Vedlich [-] (13. M. Dibelka [-] ) , M. Wöllner [-] - J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] , A. Neč [-] , M. Denčev [-] - M. Barth [-] - J. Kučera [-] , P. Chomát [-] , P. Hladík [-]

ŽK: 7. J. Macák , 51. R. Bečvář - 11. P. Hladík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhoták Luděk - SCHVEINERT Radek, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.