1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:00

23.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět gólů, pět červených karet. Trstěnice hostila Dolní Žandov


Branky


0

Trstěnice, které se v jarní části sezony příliš nedaří, přivítala na svém hřišti v rámci 23. kola I. A třídy Dolní Žandov, tedy mužstvo, které prohrálo na jaře pouze dvakrát. A zůstane tomu tak i po zápase s Rozvojem, protože Žandov dokázal zvítězit jednoznačně rozdílem tří branek. Mimo to ale bylo k vidění pět červených karet.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu bylo klání mezi Trstěnicí a Dolním Žandovem vyrovnané. Obě mužstva si vytvořila několik slibných příležitostí, ale ani jedna neskončila gólem. Domácí hráči však od samého úvodu byli agresivnějším mužstvem a proti mladším a rychlejším hráčům hostujícího celku museli tahat za záchranné brzdy. Nejzajímavější situace avšak do fotbalu nepatřící, byla k vidění ve 32. minutě. Došlo totiž k faulu na hostujícího hráče, který byl předtím, než stihl rozehrát, strčen a rázem z toho vznikla mela. Domácí hráči byli při strkanici aktivnější, hostující borci se naopak spíše jen bránili. Jmenovat hráče nemá smysl, protože rozhodčí Vomastek vylučoval úplně jiné hráče, než kteří s tím měli co do činění. Každopádně resumé poté bylo takové, že tři hráči domácích a dva hostující dostali červenou kartu, takže se zbytek zápasu dohrával v hráčském poměru 8:9. Dolní Žandov se chvíli po strkanici dostal do vedení, když se trefil výstavní střelou do šibenice Robert Csekés. Za stavu 0:1 také obě mužstva odcházela do šaten.

 

 

Druhá půle byla stejná jako ta první. Dolní Žandov byl častěji na míči a také častěji faulován, mnohdy nevybíravými zákroky ze strany jejich protivníků. Už ve 49. minutě se po samostatné akci Radka Soukupa dostali hosté do dvoubrankového trháku. Chvíli na to se prosadil po rohovém kopu domácí Pavel Jaroš, jenže dlouho se z branky Trstěnice neradovala. Za pár minut totiž mířil přesně mezi tři tyče Daniel Zavadil a bylo to opět o dva góly. Spíše než fotbal připomínalo dění na hřišti boj o každý centimetr hřiště. I tak se ale diváci dočkali ještě jednoho brankového příspěvku, i když k jejich nelibě se o něj postaral hostující Michal Jakubec. Ve vyhroceném zápase, který s fotbalem příliš společného neměl, zvítězil Dolní Žandov, nutně podotknout, že zaslouženě, v poměru 1:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Už při rozcvičení jsem viděl, že u soupeře není něco normálního. My jsme měli asi dvě šance do dvacáté minuty a pak jsme vedli 1:0 a najednou byl faul v půlce hřiště. Měli jsme rozehrávat a soupeř se rozeběhl a inzultoval našeho hráče. Začala strkanice a rozhodčí to absolutně nezvládal. Rozhodčí to pak kompenzoval jako v hokeji a vyloučil od nás dva hráče, od nich tři. V Trstěnici musí být něco špatného, asi nemají lidi nebo já nevím. No, vedli jsme 1:0, dali jsme na 2:0, pak jsme inkasovali, ale to už nebyl fotbal, to bylo o ničem. My jsme mohli zvýšit vedení, ale zákroky některých hráčů, to nepochopím. Byly tam zákroky zezadu, prostě agresivní zákroky. Zeman jim dal asi syrové maso nebo já nevím. Já jsem to ještě nezažil. Jsem zklamaný z výkonu rozhodčích. Hlavní to vůbec nezvládl. Nechci si popudit rozhodčí proti sobě, ale oni byli z Plzně a nezvládli to. Ještě, že tam byl delegát pan Vošmik, který je seriózní chlap. Abych se vrátil k zápasu, tak my jsme hráli dobře, soupeř ale stále agresivně, měli na nás řeči, že jsme mladý a tak. Já musím opakovat, že jsem to ještě nezažil. Vyhráli jsme za tři body, před zápasem bych bral klidně jeden.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - F. Kovárník [-] , L. Horní [-] , J. Horní [-] , M. Pešek [-] , J. Šprincl [-] , P. Jaroš [-] , M. Štrupl [-] , T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , J. Kysela [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] (60. T. Hemmerka [-] ) , T. Kuvík [-] (87. M. Kič [-] ) , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (87. M. Setnička [-] ) , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , M. Daneziev [-] , R. Soukup [-] , P. Šimáček [-]

ŽK: 53. M. Štrupl , 75. M. Pešek - 84. T. Hemmerka . ČK: 32. F. Kovárník , 32. J. Horní , 32. P. Nečas - 32. D. Benda , 32. M. Daneziev .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - LHOTKA Jindřich, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.