Loket přijel v deseti a na Trstěnici nestačil


Branky


1

Hráči Trstěnice, kteří dostali v posledním zápase sedm branek, chtěli svoji reputaci napravit v utkání 22. kola, ve kterém přivítali na domácím hřišti tým Lokte. Ten se v poslední době potýká s problémy se sestavou a nejinak tomu bylo i v Trstěnici. Domácí si s Loktem nakonec poradili bez větších problémů a zvítězili 5:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket nastoupil do utkání pouze s deseti hráči, ale na začátku dějství to nebylo vůbec patrné. Hostující tým se snažil, byl aktivní a se s domácím celkem dokázal držet krok. Dokonce se dostal i do vedení, když ve 24. minutě mířil přesně mezi tyče Michal Faber. Domácí se s nepříznivým vývojem utkání nesmířili a začali i oni atakovat protivníkovu branku jednou střelou za druhou a do konce poločasu se jim pak povedlo vyrovnat, když poslal míč za brankovou čáru ve 36. minutě Jakub Horní. Za nerozhodného stavu 1:1 odcházela obě mužstva do šaten.

 

Tam si zřejmě hosté, kteří byli po celou dobu oslabeni o jednoho hráče, pořádně odpočinuli a opět jim na začátku poločasu nechyběl pohyb, díky čemuž se dostali podruhé v zápase, tentokrát v 56. minutě do vedení zásluhou Mariana Kolesnáče. Jenže z vedení se neradovali dlouho. Hned v následující minutě totiž nedal šanci brankáři Franzovi David Kovárník a stav zápasu byl opět vyrovnaný. Od té chvíle byla Trstěnice jednoznačně aktivnější a na hráčích Lokte bylo vidět, že toho mají plné kecky. Domácí tým toho dokázal patřičně využívat a nakonec otočil skóre ve svůj prospěch. V 63. minutě se domácí dostali poprvé v zápase do vedení po trefě Rudolfa Kojmy a už si ho nenechali vzít. Za další čtyři minuty zvyšoval na dvoubrankový rozdíl svoji druhou brankou v zápase David Kovárník a poslední tečku za změnou skóre pak udělal v 74. minutě Lukáš Horní. O minutu později byl sice vyloučen hostující Fronk, jenže dvojnásobnou početní výhodu už Trstěnice využít nedokázala, a tak zvítězila díky brankám ve druhém poločase v poměru 5:2. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Loket
Michal Kolesnáč: Nastoupili jsme v improvizované sestavě, protože máme zraněné a nebo jsou pryč. Nastoupili jsme v deseti hráčích, i tak jsme se ale snažili držet krok, dokonce jsme se dostali dvakrát do vedení a měli jsme i nějaké další šance, ale ke konci zápasu se projevila fyzická kondice a dostali jsme tři góly, které rozhodly o vítězství domácích. Ještě k tomu jsme byli vyloučení, takže jsme dohrávali v devíti. Myslím si ale, že jsme zanechali dobrý dojem. Projevil se však nedostatečný počet hráčů.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Peschel Filip - GODŽA Ladislav, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2016 09:25
Trstěnice vyhrali 5:2