Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

Ve šlágru kola uspěla Chyše. Jiskra odjíždí s prázdnou


Branky


14. P. Tichý , 20. J. Lábr , 79. J. Lábr , 80. M. Dorňák , 89. M. Bouška - 61. V. Svoboda , 84. V. Svoboda (p.) , 90. V. Svoboda (p.)
0

Duel dvou celků z předních příček tabulky přineslo 21. kolo v Chyši, kam zavítala ašská Jiskra. Sokol prohrál naposledy v Merklíně, Aš si dokázala poradit doma s Hroznětínem. Výsledkové role si obě mužstva nakonec vyměnili poté, co Chyše byla jednoznačně lepší v produktivitě a zvítězila v poměru 5:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla aktivnější hostující Jiskra, která se tlačila do zakončení, vysílala na brankáře Metličku jednu střelu za druhou, ale kýženého gólu se ne a ne dočkat. A tak přišel trest v podobě úvodní branky domácího týmu. Trestný kop z pravé strany prodloužil Bouška na zadní část malého vápna, kde míč narval nekompromisně do sítě hostující brány Petr Tichý. Jiskra byla i po inkasované brance aktivnějším týmem, jenže gól vstřelit nedokázala. Místo toho chybovala v obraně. Druhou branku do její sítě vstřelil Jaroslav Lábr, který si obhodil hráče a obloukem poslal míč na zadní tyč. Zkrátka Jiskra hrála, Chyše střílela góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější a do zakončení se tlačila i Chyše, která měla mnohem více příležitostí, než v první půli. Hostující celek se ale přeci jen dočkal vyrovnání. To přišlo na řadu v 61. minutě, kdy dva domácí stopeři hlavičkovali, jenže míč dokázali poslat pouze na hostujícího Vlastimila Svobodu, jenž poprvé v zápase rozvlnil domácí síť. V 79. minutě ale Sokol opět odskočil na dvoubrankový rozdíl, když se uvolnil na pravé straně Jaroslav Lábr a z dost velkého úhlu doslova propálil gólmana mezi jeho tělem a tyčí. Za další minutu se domácí fanoušci radovali počtvrté. Hostující obránci si mezi sebou nerozuměli a Miroslav Dorňák je dokázal obrat o míč. Ten poslal napoprvé sice do brankáře, jenže od toho se míč vrátil zpět Dorňákovi, který se napodruhé nemýlil a zvýšil na 4:1. Hosté pak korigovali z pokutového kopu zásluhou Vlastimila Svobody, když brankář Metlička tahal za záchranou brzdu. Konec zápasu se fanouškům musel líbit, protože přišly ještě další dvě branky. O tu první se postaral Miroslav Bouška, který se uvolnil ve vápně a zvyšoval na 5:1, o tu druhou pak Vlastimil Svoboda. Ten dokonal hattrick, když se ani napodruhé nemýlil z pokutového kopu, který byl nařízen po faulu domácího obránce. Chyše tedy nakonec ovládla šlágr kola v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Fotbal nemá logiku. Celý první poločas byla Aš jasně lepší, ale prohrávala 2:0. Dali jsme dva góly, ale musím podotknout, že soupeř byl daleko lepší. Ve druhé půli se to začalo vyrovnávat a přibyla nervozita. Soupeř snížil po naší hrubce, ale my jsme dokázali odpovědět dvěma dalšími góly. Přišla naše další hrubka, penalta a snížení. Zbytek zápasu jsme kontrolovali a Míra Bouška poté, co se uvolnil ve vápně, dával na 5:2. Soupeř ještě jednou korigoval poté, co jsme faulovali ve vápně. Zápase se v podstatě vyrovnal až ve druhé půli, kde to ale bylo takové nervózní a kolikrát to bylo asi i na vyloučení, ale rozhodčí to nechali. Nakonec si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Prostě děláme žákovské chyby. To nedělají děcka. Pokaždé uděláme individuální chyby a doplácíme na to a dobře nám tak. Domácí vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bušek Josef - CVRK Miroslav, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.