M. Tišl 22.
1:5
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín válí. Březové nastřílel pět gólů a o všechny se postaral jediný hráč


Branky


22. M. Tišl - 56. M. Barth , 60. M. Barth , 72. M. Barth , 73. M. Barth , 76. M. Barth
0

Merklín. To je nováček I. A třídy, který v celé sezoně a na jaře obzvlášť udivuje celou soutěž. Podává výborné výkony, vyhrává i proti silným soupeřům a ačkoli se to zdá neuvěřitelné, bojuje o postup do kraje. V rámci 21. kola zajížděl do Březové, kde se sice první polovinu trápil, ve druhé však vstřelil pět branek a zaslouženě zvítězil za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začal Merklín velmi aktivně, tlačil se do zakončení, ale proti tomu, aby se ujal vedení, byl kvalitní brankář Zeman, který likvidoval jednu šanci soupeře za druhou. A protože se v úvodní převaze Merklín neprosadil, opět vešlo v pravdu pravidlo nedáš – dostaneš a Březová se v zápase ujala vedení po střele Marka Tišla ve 22. minutě. Po inkasované brance se Merklínští snažili o vyrovnání, jenže do konce poločasu se ho nedočkali.

 

Dočkali se ho však ve druhém poločase. Hostující celek byl i nadále aktivní a k tomu přidal ještě větší důraz a agresivitu a rázem Olympie nevěděla, kde jí hlava stojí. V 56. minutě přišlo avizované vyrovnání hostujícího týmu a postaral se o něj Michal Barth. Ten byl hlavní postavou i ve zbylé části zápasu. Už za čtyři minuty totiž poslal Merklín do vedení a stále to nebylo vše. V rozmezí od 72. do 76. minuty se prosadil ještě třikrát a rozhodl tak o tom, že Merklín z Březové odveze tři body za vítězství 5:1. Barth předvedl neuvěřitelný výkon a jen potvrdil to, že pro merklínské mužstvo je nepostradatelnou postavou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Ačkoliv jsme měli v první půli velkou převahu, tak jsme nedokázali přesně zakončit a domácí se dostali po jedné akci do vedení a vyhráli tak poločas 1:0. Poté jsme si řekli v kabině, že to budeme hrát více po zemi a budeme agresivnější a pak se pětkrát prosadil Michal Barth. Za druhý poločas musím mužstvu velmi poděkovat, protože to bylo to, co jsme chtěli hrát devadesát minut. Nakonec to bylo jasné a zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - M. Tišl [-] , R. Büchner [-] , J. Kurčenko [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Slabyhoudek [-] , P. Zbořil [-] , M. Kaciašvili [-] , J. Bolen [-] , S. Hradský [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] , J. Vedlich [-] , P. Hladík [-] - J. Vodrážka [-] , M. Denčev [-] , P. Veselý [-] , L. Horák [-] - M. Barth [-] , M. Sýkora [-] - A. Neč [-]

ŽK: 68. A. Neč , 75. F. Hladík , 88. M. Barth .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kučka Jiří - PESCHEL Filip, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.