Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si doma opět zastřílel. Odnesla to Trstěnice


0

Vintířov dokázal na domácí půdě v předchozím utkání nastřílet jedenáct branek do sítě Bochova a podobnou kanonádu chtěl zopakovat před zraky svých diváků i v zápase 21. kola, ve kterém hostil Trstěnici, která porazila Rotavu 2:0. A celkem se to domácímu celku podařilo, protože svému soupeři vstřelil sedm branek a radoval se z výhry 7:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas? Doslova utrpení pro Fanklub defenzivního fotbalu. Padlo v něm totiž sedm branek. O tu první se postaral hostující Matěj Pešek a to už v 1. minutě klání. Trstěnice se ale z vedení neradovala dlouho, protože za sedm minut bylo srovnáno, když se po kombinační akci dostal balón na kopačku Miroslava Jonáše, jenž se postaral o první branku svého mužstva. Kdo by čekal, že se útočný fotbal po ostrém začátku změní v defenzivní, ten by se krutě mýlil. Hrálo se nahoru dolů a skóre se měnilo opět ve 20. minutě a opět to bylo ve prospěch Trstěnice, když mířil přesně mezi tyče David Kovárník. Vedení hostujícímu celku vydrželo o něco déle, přesněji řečeno deset minut. Pak se totiž prosadil Radek Bečvář. Následně se domácí konečně dočkali i pocitu ze vstřelení vedoucí branky. Ve 33. minutě vyšachoval Vintířov hostující obranu, čehož dokázal využít svoji druhou trefou v zápase Miroslav Jonáš. Ano, čekáte správně, že vedení Vintířova netrvalo dlouho. Už ve 38. minutě se totiž opět radovali hosté, tentokrát po trefě Lukáše Horního. Tečku za prvním poločasem pak udělal Radek Bečvář, který se hned vzápětí po vyrovnávací brance dostal do tutové šance, kterou zakončil nejlépe jak mohl a poslal domácí celek do vedení 4:3.

 

Druhý poločas byl více klidný než ten první a to zejména díky třem rychlým gólům domácích borců. Už tři minuty po začátku druhé půle se trefil Lukáš Nimrichter, kterého o pár minut později následoval Radek Bečvář, jenž dokonal hattrick a pro jistotu přidal za dalších pět minut ještě svoji čtvrtou branku, kterou doslova zarazil útočné choutky hostující Trstěnice. Vintířov začal pozorněji bránit a hostům rázem dělal problémy přechod do vápna. Povedlo se jim nakonec ale ještě snížit na konečných 7:4 a to střelou Lukáše Horního. Vintířov tak ukázal, že se mu na jaře daří a na domácím hřišti je schopen potěšit své fanoušky pořádným brankovým přídělem. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: První poločas byl divoký, téměř ze všech střel padaly góly, ale během druhého poločasu jsme průběh zápasu pod kontrolou. Dali jsme rychlé tři branky a soupeř jen snižoval. Bylo to zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] (82. T. Kavur [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] (72. K. Pátek [-] ) , J. Ševc [-] , L. Nimrichter [-] (73. P. Hnojílek [-] ) , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
J. Ryšánek [-] - D. Kovárník [-] , L. Horní [-] , R. Kojma [-] (67. J. Horní [-] ) , D. Klečka [-] (46. J. Kysela [-] ) , J. Šprincl [-] (77. F. Větrovský [-] ) , P. Jaroš [-] , D. Vorel [-] , M. Štrupl [-] , S. Staněk [-] (32. T. Pečínka [-] ) , M. Pešek [-]

ŽK: 70. D. Vorel . ČK: 78. D. Vorel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - PROCHÁZKA Jaroslav, GRYC Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.