L. Hořt 30.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín plichtil na domácí půdě s Františkovými Lázněmi


Branky


0

Hroznětín hostil v rámci 21. kola I. A třídy tým Františkových Lázní. Na hřišti Olympie se tak setkaly dva týmy, které v posledním zápase prohráli o jednu branku a chtěly své předchozí zaváhání napravit. Povedlo se to oběma týmům na padesát procent, protože utkání skončilo remízou 1:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Františkovy Lázně začaly, jak je jejich zvykem, velmi aktivně a během úvodních minut si vytvořily tři gólovky. Jenže ani jedna nakonec neskončila brankou, protože brankář Rams byl pozorný a se všemi nebezpečnými situacemi si dokázal poradit. Hroznětín se během první pětačtyřiceti minutovky takřka stále bránil. Když už ale vyrazil do útoku, tak to stálo za to. Z jediného rohového kopu se tak dokázal prosadit poté, co míč uklidil za záda Lauka Lukáš Hořt, jenž poslal domácí do vedení. To také vydrželo až do konce první půle.

 

Do druhé části hry vstoupili hráči z lázeňského města opět aktivně a snažili se o brzké vyrovnání. To ale ne a ne přijít a pozorná obrana domácího celku dlouho odolávala. Hosté se přeci jen gólu dočkali. Běžela 73. minuta hry, kdy se do míče opřel Bronislav Petrák, který tvrdou ránou z pětadvaceti metrů vyrovnal. Hroznětín si vytvořil následně také šance, jenže žádná z nich nenesla přívlastek gólová. Na druhé straně to bylo podobné u Františkových Lázní. Utkání tak dospělo po remíze 1:1 do penaltového rozstřelu, ve kterém se nakonec z vítězství radovali hosté, kteří získali prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Začali jsme dobře, opět jsme měli tři gólovky, ale nějak nám to nepadá. Celý poločas jsme hráli na jednu branku a z jednoho jediného rohu nám dal soupeř gól po chybě našeho brankáře. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že to zlomíme, měli jsme šance, ale až Petrákovo střela z pětadvaceti metrů přinesla vyrovnání. Měli jsme ještě další šance, ale brankář je podržel. Na penalty jsme pak zvítězili a myslím si, že zaslouženě, protože jsme hráli na jednu bránu, zejména pak v prvním poločase.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , E. Hůrka [-] , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , L. Hořt [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - M. Heller [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] , M. Pobjecký [-] (46. M. Heller [-] ) , L. Homola [-] , L. Bill [-] , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

ŽK: 42. E. Hůrka , 65. J. Eret , 78. L. Ondráček , 82. J. Provazník - 28. L. Homola , 60. S. Šlesingr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat David - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.