Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:00

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládl Merklín, který porazil Chyši


Branky


0

Šlágr 20. kola I. A třídy byl k vidění v Merklíně, kam přicestoval Sokol Chyše. Oběma týmům se v jarní části daří a díky své formě se dostali až na horní příčky tabulky. Ta se nakonec ještě více vyrovnala poté, co dokázal Merklín svého soka porazit a rozdíl mezi prvními pěti týmy tabulky, kde se nachází i Merklín s Chyší je maximálně čtyři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe Merklín, který byl od první minuty aktivní a snažil se o rychlé vstřelení úvodní branky. To se nakonec podařilo ve 12. minutě, kdy vystřelil z pětatřiceti metrů kapitán Jiří Vodrážka. Jeho střelu brankář Metlička podcenil a nakonec se musel dívat za svá záda, kde se vlnila síť jeho branky. Chyše po inkasované brance nastartovala svůj pohon a i ona začala být aktivní na balónu, za což byla odměněna dvěma góly. O ten první se postaral Miroslav Bouška poté, co Lábr zatáhl míč po levé straně a přihrával zpátky na hranici velkého vápna, odkud se Bouška nemýlil a srovnal na 1:1. Ve 30. minutě se dostali hosté do vedení, když vystřelil krásně do vinglu opět Miroslav Bouška. Vypadalo to, že do šaten půjdou šťastnější hostující hráči, jenže pár minut před koncem poločasu se dostal po dlouhém autu míč Liborovi Horákovi, který srovnal na průběžných 2:2.

 

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. K vidění byla tedy vyrovnaná hra se šancemi na obou stranách. Rozdíl bychom ale přeci jen našli a to dost výrazný. Merklín vstřelil branky dvě, Chyše pouze jednu. O první branku druhého dějství se postaral Libor Horák, který využil nabídku po zahrání rohového kopu a poslal Merklín do vedení. V 75. minutě se domácí tým radoval znovu a to když vystřelil ze standardky Jiří Vodrážka. Jeho tvrdá rána se opřela o tyčku, odkud se odrazil míč za brankovou čáru chyšské branky. Situaci si ale Merklín ještě zkomplikoval, protože byl po druhé žluté kartě vyloučen Neč a domácí dohrávali v deseti. Chyše početní výhodu dokázala využít ale pouze jednou, když se prosadil Miroslav Dorňák. Sokol si sice ještě vytvořil závěrečný tlak, jenže kýženého vyrovnávacího gólu se nedočkala. Merklín tak porazil v důležitém utkání Chyši v poměru 4:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Vstoupili jsme do zápasu velmi aktivně a po individuální akci kapitána Vodrážky, který z třiceti metrů vystřelil levačkou, jsme se dostali do vedení. Poté soupeř zapnul a dvěma góly otočil skóre. Ke konci poločasu jsme po autovém vhazování srovnali na 2:2 a šli jsme do kabin. Tam jsme si řekli, že musíme hrát více aktivněji a do druhého poločasu jsme měli výborný vstup, kdy Libor Horák po rohovém kopu dal na 3:2 a poté Vodrážka kopal přímý kop a angličákem dával na 4:2. Zápas se pak trochu zkomplikoval, protože byl vyloučen Neč, takže jsme se zatáhli a Chyše dokázala snížit na rozdíl jednoho gólu, ale poté jsme to i v deseti lidech ubránili a vyhráli za tři body. Chtěl bych říct, že Chyše byla jedním z nejlepších soupeřů, se kterým jsme letos na jaře hráli. Bylo to velmi hezké utkání z obou stran se šťastnějším koncem, protože jsme dostali ještě tyčku.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Klasika, jeli jsme ve dvanácti lidech. Soupeř se ujal vedení po chybě našeho brankáře, když vystřelil asi z 35 metrů polovysokou střelou a náš brankář ji podcenil, kdy si myslel, že tam bude, ale nebyl. Byla to chytatelná střela. Pak zaúřadoval po levé straně Jarda Lábr, dal to zpátky na velké vápno nabíhajícímu Bouškovi, který nekompromisně uklidil balon do sítě. Pak jsme se dostali do vedení po krásné střele do vinglu. Hra byla vyrovnaná, soupeř byl ale agresivnější, o čemž svědčí i počet karet. Řekli jsme si, že si musíme dát pozor na auty, protože hřiště je tam malé a jednou jsme autové vhazování podcenili, čímž soupeř srovnal. Ve druhém poločase jsme chtěli s výsledkem něco udělat, bohužel soupeř dal z rohu na 3:2, když jsme neuhlídali jejich hráče. Chyběla nám koncentrace a agresivita. Soupeř pak dal ještě na 4:2. Snížili jsme na 4:3, tlačili jsme ještě, ale už nám to tam nespadlo. Takové to štěstí, kdy jsme měli deset šancí a dali jsme hodně gólů, tak to teď nemáme. Soupeř využil svého malého hřiště, kde je zvyklý hrát, nemusí honit protivníka a je to kontaktní. Tahali jsme za kratší konec, takže bohužel. Je to škoda, ale zase to vypadá zajímavě v tabulce.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] (28. J. Kučera [-] ) , P. Hladík [-] , J. Vedlich [-] - P. Veselý [-] , M. Denčev [-] , J. Vodrážka [-] , L. Horák [-] - M. Barth [-] (79. P. Chomát [-] ) , M. Sýkora [-] (88. M. Wöllner [-] ) - A. Neč [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - R. Záluský [-] , J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] - J. Lavička [-] , M. Bouška [-] , V. Dvořák [-] - J. Lábr [-] - O. Kubinec [-] , P. Tichý [-] , M. Dorňák [-]

ŽK: 29. P. Hladík , 50. A. Neč , 50. J. Vedlich , 87. M. Sýkora , 89. M. Wöllner - 70. O. Kubinec . ČK: 83. A. Neč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - SIEBER Josef, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.