2:1
(1:0)
89. T. Koch (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si na domácí půdě poradila s Hroznětínem


Branky


14. J. Jarausch , 61. V. Svoboda - 89. T. Koch (p.)
0

Jiskra Aš přivítala v rámci 20. kola I. A třídy na svém hřišti mužstvo Hroznětína a chtěla si proti němu spravit náladu poté, co v předchozím utkání podlehla Staré Roli. Neměla proti sobě však lehkého soupeře, protože Hroznětín byl povzbuzen posledním utkáním, kdy dokázal zaskočit výborný Merklín. Domácí Jiskra si však s týmem ze spodních pater tabulky poradila a zvítězila těsně 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání začal lépe pro domácí Jiskru, která byla na hřišti aktivnější a po necelé čtvrt hodině hry se dostala do vedení, když se dokázal prosadit Jakub Jarausch poté, co ho nechali hráči Hroznětína úplně volného na levé straně branky. Domácí byli po vstřelené brance i nadále aktivní a snažili se o navýšení svého náskoku, jenže Tamáš v brance Hroznětína jim to komplikoval jak jen to šlo, když vychytal několik doslova stoprocentních šancí. Jarauschovo gól byl tak jediným, který v prvním poločase rozvlnil brankovou síť.

 

Ve druhém poločase probíhal zápas podobně jako v poločase číslo jedna s tím rozdílem, že diváci viděli dvě branky. Po jedné na každé straně. O první branku druhého dějství se postaral Vlastimil Svoboda, jenž byl v 61. minutě na konci pohledné kombinaci svého mužstva a nedal Tamášovi sebemenší šanci na úspěch. Postupem času se začal ale do útoku tlačit také Hroznětín, který měl ke konci zápasu více sil než domácí tým. V posledních minutách dějství si vytvořil Hroznětín několik příležitostí ke korigování skóre, ale ujala se pouze jediná. Ondráček pronikl přes domácího obránce do pokutového území, byl faulován a nařízený pokutový kop pak minutu před koncem proměnil Tomáš Koch. Vyrovnání se však hosté již nedočkali, protože vzápětí sudí ukončil zápas a Jiskra tak zvítězila v poměru 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Nedali jsme v prvním poločase spousty šancí a měli jsme špatné zakončení. Hosté měli vynikajícího gólmana, měli také nějaké šance, ale jejich standardky, které nám dělali v posledních zápasech problémy, jsme ubránili. Nám ke konci utkání došli síly a jsme rádi, že jsme to ubránili.

TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Hráli jsme bez čtyři hráčů základní sestavy. Chtěli jsme uhrát slušný výsledek, což se podařilo. První gól jsme si v podstatě kopli sami, když jsme nechali volného hráče na levé straně a ten byl sám před brankářem. Prohrávali jsme 2:0, ke konci jsme dali na 2:1 z penalty, ale rozhodčí pak následně ukončil utkání. Domácí si vítězství zasloužili, protože se tlačili do brány a nám chyběl tlak a zakončení.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - M. Pilař [-] - - - M. Kohuťár [-] (80. P. Smáha [-] ) , M. Turták [-] , J. Hančík [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] , J. Jarausch [-] (25. D. Kubinec [-] ) , Z. Šiler [-] , V. Rádl [-] , A. Houdek [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - P. Paluska [-] (52. L. Ondráček [-] ) , J. Eret [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] (83. J. Rams [-] ) , M. Benda [-] , D. Ondráček [-] , M. Mičkanin [-]

ŽK: 70. V. Rádl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - VOKOUN Tomáš, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.