0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:30

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role vstřelila jeden gól, ale na výhru ve Frantovkách to stačilo


Branky


0

Hráči Františkových Lázní přivítali v rámci 20. kola I. A třídy na svém hřišti tým Staré Role, tedy mužstvo, které aspiruje na postup do krajského přeboru. Souboj hráčů z lázeňských měst nakonec dopadl lépe pro hostující celek, který se jako jediný dokázal prosadit a zvítězit tak rozdílem jedné branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začaly lépe Františkovy Lázně, které se draly do zakončení a svého soupeře dokázaly zatlačit. Jenže poté, co jim v úvodní desetiminutovce nepodařilo vstřelit gól, sami inkasovaly. Postaral se o to v 11. minutě zápasu Lukáš Pfreimer, který hlavou usměrnil do sítě domácích centr letící od rohového praporku. Po úvodní brance utkání se hrálo nahoru, dolů a zejména Šiman nebo Petrák se mohli postarat o vyrovnávací branku. Jenže to by museli překonat perfektního Povinského v brance Staré Role. I brankář Lauko měl však plné ruce práce a několikrát musel vytasit své zákroky proti nebezpečným střelám hostujícího celku.

 

 

Do druhého poločasu Františkolázeňští doslova vlétli a snažili se o brzké vyrovnání, jenže jejich střelecká potence byla na bodu mrazu a to zejména díky doslova fantastickému Povinskému, který dokázal zlikvidovat všechny jejich pokusy. Stará Role začala navíc bránit jednobrankový náskok a pro domácí celek byla situace ještě složitější. Nakonec se hostům podařilo svůj hubený náskok udržet a zvítězit tak ve Františkových Lázních za plný počet bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Začali jsme jako obvykle, když hrajeme doma. Tlačili jsme tlačili, ale z jedné standardky z rohu to tam soupeř vysloveně dotlačil. Dvakrát šel Šiman, jenou Petrák sám na bránu, ale nedali jsme nic. Ve druhém poločase jsme opět tlačili, ale nedali jsme gól. Když jsme hráli proti Rotavě, tak do čeho jsme kopli, to jsme dali. Na konci druhého poločasu se hra vyrovnala, soupeř mohl na konci zápasu dát gól, ale my jsme v zápase nedali šest tutových šancí. Chtěl bych vyzdvihnout brankáře Staré Role, který nás naprosto vychytal.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Měli jsme problém se sestavou a musel nastoupit i vedoucí mužstva. V prvním poločase jsme měli trochu více ze hry, ale soupeř hrozil z nebezpečných protiútoků a vytvořil si více příležitostí. Ve druhém poločase jsme se již více soustředili na obranu a dokázali jsme jedním gólem rozhodnout zápas. Celkově mohu mužstvo pochválit za obětavost.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - M. Heller [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] , M. Pobjecký [-] (88. V. Nguyen [-] ) , M. Heller [-] (75. M. Čvančara [-] ) , L. Bill [-] , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - P. Čonka [-] , R. Voborský [-] , D. Hušek [-] , J. Stýblo [-] , A. Sochor [-] , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , J. Slabý [-] , M. Götz [-] , L. Pfreimer [-]

ŽK: 65. M. Falář - 28. L. Lorenc , 50. R. Voborský , 69. A. Sochor , 72. L. Pfreimer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fiala Petr - ĎUGEL Pavol, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.