1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si poradil se zálohou Březové


Branky


78. P. Kovár - 5. M. Jonáš , 30. R. Bečvář , 71. M. Kavur , 86. R. Bečvář (p.)
0

Březová v posledním utkání remizovala v Bochově a minimálně stejný bodový zisk chtěla urvat i v domácím utkání 19. kola proti Vintířovu. Jenže výsledky Vintířova jsou na jaře přeci jen lepší a naposledy obral o body do té doby stoprocentní Chyši. A svoji formu ukázal i proti záloze Olympie, kterou nakonec porazil celkem jednoznačně o tři góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání měl o poznání lepší hostující celek z Vintířova, který se už v 5. minutě ujal vedení zásluhou Miroslava Jonáše. Březová se pak snažila o vyrovnání, vytvořila si nějaké šance, ale žádná nebyla tak nebezpečná, aby znepokojila brankáře Střimelského. Hostující tým byl v tomto ohledu mnohem agresivnější a ze svých šancí dokázal do konce poločasu vstřelit ještě jednu branku a to po střele Radka Bečváře. Za stavu 0:2 také odcházela obě mužstva do šaten.

 

Po návratu na hřiště byl k vidění vyrovnaný fotbal zejména ve středu hřiště. Dál se totiž Březová sice dostávala, ale ohrozit soupeřovu branku téměř nedokázala. A mimo to se dopustila další chyby v 71. minutě, kterou dokázal zužitkovat Marek Kavur. Domácí sice o několik minut později dokázali snížit z rohové kopu zásluhou Pavla Kolára, ale to bylo z jejich strany vše. Když navíc proměnil pokutový kop čtyři minuty před koncem zápasu Radek Bečvář, bylo o vítězi utkání rozhodnuto definitivně. Olympie tak prohrála s Baníkem v poměru 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Řekl bych, že zápas byl celkem vyrovnaný, ale díky naším třem velkým chybám jsme prohráli zaslouženě. Hosté byli bojovnější a nebezpečnější a proto si odvážejí tři body. My jsme nehráli špatně, ale takové chyby se neodpouští. Dali jsme branku po rohovém kopu, ale to bylo z naší strany vše. Jinak jsme branku soupeře prakticky neohrozili.




Sestavy


FK Olympie Březová B
T. Starý [-] - M. Tišl [-] , R. Büchner [-] (46. J. Mikeska [-] ) , M. Utíkal [-] (62. P. Kovár [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , J. Marek [-] , P. Zbořil [-] , J. Kurčenko [-] , M. Kaciašvili [-] , R. Drozd [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] (89. V. Sándor [-] ) , Z. Šimek [-] (83. T. Kavur [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , P. Hnojílek [-] , J. Štipský [-] (36. J. Ševc [-] ) , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 85. T. Starý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fiala Petr - VASILKO Jan, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.