1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket prohrál těsně s Františkovými Lázněmi


Branky


0

Loket v posledním utkání I. A třídy dokázal porazit Jiskru na jejím hřišti a připsal si tak velmi důležité a hlavně vybojované body. Svůj výkon chtěl zopakovat v domácím duelu, kde přivítal Františkovy Lázně, jenže se tak ne úplně povedlo, protože po napínavém zápase prohrál těsně 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání pro domácí celek nezačalo vůbec dobře a nesoustředěný Loket inkasoval už v 10. minutě, kdy se prosadil Lukáš Bill. Loket to ale nezabalil a nepříznivý výsledek byl paradoxně přínosem, protože se hráči začali tlačit do zakončení a rázem z toho byl vyrovnaný fotbal. Domácí si vytvořili několik příležitostí ke skórování, ale vyrovnat se jim v prvním poločase nepodařilo. Na druhou stranu mohli být rádi, že nevyužil své šance Šiman a odcházelo se do šaten za stavu 0:1.

 

Vyrovnaná hra pokračovala i ve druhém dějství. Loket chtěl za každou cenu vyrovnat, Františkovy Lázně zase utéct soupeři na rozdíl dvou branek. Povedla se ta první možnost. Po samostatné akci totiž zamířil přesně Lukáš Pražák a bylo to 1:1. Po vyrovnávací brance se hrálo nahoru dolu, šance měla obě mužstva, ale dlouho se nemohl nikdo prosadit. V 74. minutě přišlo vyloučení domácího Jerry Tochi Onyedikachiho, který tak musel po druhé žluté předčasně do sprch. Loket byl i v deseti lidech aktivní, jenže v 78. minutě inkasoval ze standardní situace po krásné střele Stanislava Šlesingera, která zamířila přesně do šibenice. I tak se ale hnal Loket za vstřelením gólu a mnohdy k němu nebyl daleko. Snahu jim navíc ulehčilo vyloučení Faláře a Podlipského tři respektive jednu minutu před koncem. Brankář Lauko však Františkovy Lázně podržel až do samého závěru utkání a Loket tak prohrál 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: Na začátku zápasu jsme se nekoncentrovali, soupeř nás hned potrestal a to nás nutilo k větší aktivitě. Hru jsme následně srovnali a místy jsme byli i lepší. Ve druhém poločase jsme srovnali, i když jsme byli oslabení. Pak se to, když to řeknu blbě, hrálo horem dolem, protože jsme to chtěli strhnout na naší stranu. Soupeř pak po chybě rozhodčího kopal přímák, ze kterého se ujal vedení. My jsme tlačili až do konce utkání, což soupeř nestíhal a byli mu vyloučeni dva hráči. Na výsledku to ani po závěrečném tlaku nemělo vliv. Byl to vcelku vyrovnaný zápas.

FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Hrajeme něco jiného doma, něco jiného venku, což nechápu, jsme jak den a noc. Dali jsme rychlého góla, vyhráli jsme poločas, měli jsme i další šance, jenže jsme je neproměnili. Do druhého poločasu nastoupíme s tím, že dáme gól, ale místo toho jsme inkasovali a třásli jsme se o výsledek. Byly tam nějaké červené karty, bylo to nehezké utkání. Pak byl faul na vápně, Šlesingr to trefil do šibenice. Mohlo to ale skončit klidně 2:2. Předvedli jsme hrozný výkon a nechápu proč. Musíme se připravit na Starou Roli, se kterou hrajeme příští týden. Jedno mě ale těší. Po půl roce po těžkém zranění nastoupili dorostenec Maxa, odehrál sice jen dvacet minut, ale to bylo určitě pozitivum.



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - L. Pražák [-] , J. Onyedikachi [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Faber [-] , J. Ungr [-] , Š. Mosler [-] , R. Ungr [-] , M. Fronk [-] , F. Srnka [-] (1. M. Kolesnáč [-] ) , Z. Truhlář [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - S. Šlesingr [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] (82. M. Podlipský [-] ) , M. Pobjecký [-] (46. M. Heller [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] (70. R. Maxa [-] ) , L. Bill [-] , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , M. Falář [-]

ŽK: 26. Š. Mosler , 45. M. Fronk , 65. J. Onyedikachi , 71. M. Faber - 44. M. Falář . ČK: 74. J. Onyedikachi - 87. M. Falář , 89. M. Podlipský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bušek Josef - CVRK Miroslav, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.